На Волині викрили підприємство, яке приховувало доходи

1
3
На Волині викрили підприємство, яке приховувало доходи
На Волині забезпечили відшкодування в бюджет понад 1 мільйону гривень.

Співробітники податкової міліції викрили службових осіб підприємства, які ухилились від сплати понад 1 мільйону гривень податків, та забезпечили відшкодування вказаної суми завданих збитків та нарахованих штрафних санкцій, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Встановили, що службові особи одного з волинських підприємств, яке займається виробництвом та продажем хлібобулочних виробів, протягом 2015-2016 років не відобразили в податковому та бухгалтерському обліку доходи, отримані від реалізації виготовленої продукції за готівкові кошти.

Наразі тривають слідчі дії, для оголошення підозри та скерування матеріалів кримінального провадження до суду за частиною 4 статті 212 КК України для звільнення особи від кримінальної відповідальності, у зв'язку з повним відшкодуванням завданих державі збитків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нормально?! На Волині викрили підприємство, яке приховувало доходи. Але ми Вам не скажемо його назву. А ще що викрили?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні