У луцькій книгарні з'являться «Кобри й вужі»

0
-10
У луцькій книгарні з'являться «Кобри й вужі»
У луцькій книгарні завершується сезон кіно в рамках "Чеських четвергів".

Сезон закриють фільмом "Кобри й вужі", який покажуть у книгарні «Є», - повідомляє Волинь Post.

На перегляд запрошують у четвер, 29 червня, о 18:00.

Зазначимо, від лютого у мережі книгарень «Є» тривали «Чеські Четверги». Глядачам показували найкращі зразки чеського кінематографу мовою оригіналу з українськими субтитрами.

За сюжетом фільму, Вуж (Матєй Гадек) загубився у власному житті. Йому майже сорок і в нього немає ні дівчини, ні роботи, він відчуває, що має останній шанс щось із собою зробити. І він отримує шанс, який не хоче змарнувати.

Його брат Кобра (Криштоф Гадек) – псих, безвідповідальна людина і наркоман, що живе з постійно п’яною матір’ю (Яна Шульцова). Він будує повітряні замки і обкрадає дачі.

У той момент, коли здається, що Вуж нарешті може бути щасливим, з’являється Кобра. Вуж збирається прочитати йому серйозну лекцію, та ситуація виходить з-під контролю».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні