--> Гунчик - людина безпомічна, - Ігор Поліщук | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гунчик - людина безпомічна, - Ігор Поліщук

15
-1
Гунчик - людина безпомічна, - Ігор Поліщук
Виконувач обов'язків мера міста Ігор Поліщук, назвав голову Волинської ОДА Володимира Гунчика "безпомічним".

Поліщук сказав це у ході обговорення питання про перерозподіл коштів бюджету,- повідомляє Волинське агентство розлідувань.

Зокрема, мова про губернатора зайшла після того, як Ігор Поліщук озвучив інформацію про виділення 25 мільйонів гривень до кінця року. Мовляв, голова Волинської облради Ігор Палиця перед сесією зателефонував йому і повідомив, що спілкувався з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, який пообіцяв посприяти у виділенні великої суми грошей на добудову 27-ї школи і перинатального центру.

Однак, за словами Ігоря Поліщука, Володимир Гройсман зауважив, що не чув подібних прохань зі сторони голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

«Гунчик — людина безпомічна, не здатна провести тендери. Чому вже кілька місяців поспіль він не може провести тендери по закупівлях на добудову перинатального центру», – заявив Ігор Поліщук.

Згодом він підкреслив, що не має конфлікту з Володимиром Гунчиком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Гунчик — людина безпомічна, не здатна провести тендери."
Хлопчику, не зарано в тебе крила виросли?
Дивись, падати буде боляче, Ігор Петрович не підстелить.
Відповісти
не сци, саме вчасно.
Відповісти
Гунчику, справді, треба себе вести якось по-іншому. Щоб ці прищаві гниди-тимчасовці, які в житті ще нічого не зробили, не вилазили на шию і не "створювали думки". Клімчук стер би його на порох і розвіяв по світу.
Відповісти
Так, то воно так.
Бо ... Нуль без палиці, но й собі лізе корчити з себе цабе.
Противно
Відповісти
Щойно біля міськради проходив,як мінімум 30 укропотітушок нарахував....стоять, кутки підтирають і на кортах сидять... Як дістало це блядство
Відповісти
Гунчик - людина культурна. А для таких гнид, які працюють лише з вказівок свого боса, вони здаються безпомічними. Гнида відчуває захист і верзе таке, що купи не тримається. Але цей нужник розвалиться в одну мить. І тоді стане ясно, хто безпомічний, а хто "помічний".
Відповісти
Ви ж Клімчука на коліна ставили, бо такий поганий? а тепер вспоминаєте. Царство йому небесне. Був Людина в великої літери.
Відповісти
гнусик - маріонетка, яка діє виключно за вказівками з банькової
Відповісти
Знаю Гунчика давно, морально-низько людина(останні висловлювання )....
Відповісти
Чому неголений юнак, який нічого в житті ще не зробив (зовсім нічого!!!), посмів так відізватись про голову ОДА? Ну, по-перше, судячи з усіх його стосунків, людина він – катастрофічно необтесана. Всунути б його туди, звідки він виліз 29 років тому і почати «переробляти» заново. Але я не хочу робити акцент саме на цьому. Я про інше. Прес-служба (в тому числі й прес-служба ОДА), зазвичай, є частиною управління організації, компанії, фірми і т.п. Вона повинна забезпечувати зв'язок з громадськістю з допомогою ЗМІ. Так було, так є і так буде. Тому там потрібні комунікабельні люди. Вони й там були. До приходу Головачук. Тому навіть складно визначити, на кого більше повинна бути спрямована робота цієї служби: на керівництво організації (в нашому випадку - ОДА), чи на ЗМІ? Пріоритети міняються залежно від ситуації. Але загальне завдання прес-служби – налагодження довірливих стосунків з журналістами з ціллю формування позитивного іміджу тих людей, які працюють під цим дахом. Тут нічого нового немає. Цим постулатом в Америці користувались вже при 3-му президентові Томасу Джефферсону (1807 рік). Термін «паблік рілейншз» він вжив у «Сьомому посланні до Конгресу». Людина, яка виконує цю функцію в голови ОДА, не знає цього і не розуміє. І не хоче розуміти, чи не здатна зрозуміти. Вона живе сама по собі, як живе в печерній норі кажан. Якось (при Миколі Романюку) по дорозі з Локач чи Нововолинська мені вдалось перекинутись кількома словами з цією жінкою. Після цього я довго не міг відв’язатись від думки, що розмовляв з дитиною… Завдяки їй зруйновані і поставлені раком комунікації, які створювались роками розумними людьми. Цим користуються примітивні поліщуки. На дворі 21-ше століття, а Володимир Гунчик відгороджений від преси міцною бетонною стіною. Так він захотів, так побудував свою роботу. З його згоди. Тобто, Головачук і Гунчик знайшли одне одного. В оцінці і потрібності роботи ЗМІ вони однакові, як курячі яйця. Це – драма, самознищення. Щось взнати про роботу голови ОДА можна лише з «рейтингів» жовтої київської преси. Цікаво, чим це усе закінчиться?

Відповісти
Про інших людей чи спеціалістів можна судити лише з висоти власного професійного росту. Наприклад, для академіка кандидат наук - просто невдаха. Поліщук, образно кажучи, хто: доктор наук чи академік? Мильна булька, яка сама себе надула, маріонетка палиці, тимчасова людина, брехун, тріпло.
Відповісти
відійди від дзеркала. мав би сміливість своє фамілійо написати. дупутат засраний.
Відповісти
Зявився баран під ніком "скептик". Постійно в мережі і тролить в усі видання. Дурне зовсім. Курка без мізків.
Відповісти
все дуже просто. гнусик - вірний холуй президента і слухає виключно його вказівки. так він звик будучи члєном КПSS. на все інше і на всіх інших йому просто насрати. демократія, суспільна думка - це для нього пустий звук
Відповісти
ото гунчик, то там коханка, то там коханка. просто мачо. ще такого в облдержадміністрації не було.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні