--> Стартував Atlas Weekend | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стартував Atlas Weekend

0
-1
Стартував Atlas Weekend
Стартував наймасштабніший музичний фестиваль України Atlas Weekend. Попереду ще 4 дні, але лучани уже відпочивають на столичному ВДНГ.

У перший фестивальний день виступали переважно українські виконавці. Вхід був безплатним - як подарунок до Дня конституції. Потрапити на усі виступи музикантів фізично просто неможливо, адже виступи відбуваються паралельно на різних сценах.

Квитки на фестиваль купували у майже 50 країнах світу. Організатори кажуть, європейців приваблюють ціна вхідного квитка. З українських міст шанувальники музики їхали спеціально організованими автобусами. Для прихильників відпочинку у польових умовах на території виставкового центру облаштували кемпінг.

Організатори значно збільшили масштаб фестивалю порівняно з минулим роком. За 5 днів на 8 сценах у столиці України виступлять понад 200 артистів. У планах – зробити Atlas Weekend одним із наймасштабніших фестивалів Східної Європи.

Тетяна Власова, співачка з Луцька, відпочиває на Atlas Weekend із чоловіком Дмитром.



Весільна розпорядниця з Луцька Анна Вернидубова попередила друзів про свої плани на тиждень.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні