--> У Луцьку «попалили» підприємство, яке нелегально зливає нечистоти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку «попалили» підприємство, яке нелегально зливає нечистоти

2
3
У Луцьку «попалили» підприємство, яке нелегально зливає нечистоти
У Луцьку муніципали знайшли підприємство, що нелегально зливає нечистоти у звичайні міські каналізації.

"Підприємство на вул.Тарасова на огородженій території відкриває каналізаційні звичайні люки та запускає автомобілі для зливання", - пише Департамент муніципальної поліції Луцької міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Муніципали відпрацювали звернення мешканців зазначеної вулиці про постійне курсування підозрілих вантажівок на територію підприємства. Після цього на вулицях Тарасова та Львівській стояв нестерпний сморід.

За словами місцевих мешканців, дане підприємство систематично займається зливом нечистот. Окрім того люди постійно звертались до керівника проте він лише брутально їх лаяв.

"Злив вчора зробив ФОП Прадун П.П. який викачав нечистоти з вигрібних ям приватного сектора і за умовну плату зливає їх на території Лада 2000.

На відео з лайкою керівник(так представився) Пархомей В. Дана особа погрожувала всіх звільнити через впливових знайомих", - пишуть муніципали.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩЕ Б НА ОЧИСНІ СПОРУДИ ЗАВІТАЛИ Б . ТАМ ПОСТІЙНО КУРСУЮТЬ "БОМБОВОЗИ" І ПРЯМО У ВІДСТІЙНИК БІЛЯІ САМОГО СЕЛА ВИКАЧУЮТЬ НЕЧИСТОТИ ВІД ЯКИХ СМЕРДОТА НЕ ТІЛЬКИ У ЛИПЛЯНАХ , АЛЕ Й НА ПРИЛЕГЛИХ ВУЛИЦЯХ МІСТА, ЗІ СЛІВ РОБІТНИКІВ ОЧИСНИХ СПОРУД , ЦЕ МАШЩИНИ "ТОРЧИН ПРОДУКТ" ЯКІ ЗА ГОТІВКУ ВИКАЧУЮТЬ СВОЮ КАНАЛІЗАЦІЮ.
Відповісти
вважаю. що пару кримінальних справ проти посадових осіб-мудрагелів допомогли б привести ситуацію у законне русло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні