Монатік розповів про стосунки з дружиною, та чому приховує синів

1
1
Монатік розповів про стосунки з дружиною, та чому приховує синів
Музикант Діма Монатік рідко розповідає про особисте, але не міг не похвалити свою жінку Ірину, яка багато років поруч і вірить в нього.


Принаймні, у нього саме так. Адже дружина і мати двох синів співака завжди вірила у його талант, - повідомляє ТаблоID.

"Я вважаю, що чоловіків завжди ведуть жінки, їхня віра в чоловіків. Якщо ти будеш кожен день говорити своєму чоловікові, що він невдаха і якісь неправильні слова вкладати в голову, то у нього нічого не вийде. Чоловіки вразливі дуже. Вони сильні, але вразливі. І жіночі слова на них впливають", - упевнений Діма.

"Тому, якщо жінка хоче бути з успішним чоловіком, мені здається, їй потрібно повірити в те, що він може таким стати. Нехай навіть сьогодні він найбідніший на світі", - підкреслив він та додав, що саме слова коханої свого часу вселили в нього впевненість в себе.

"Вона завжди говорила, що все у мене обов'язково вийде, що мої пісні прекрасні! І я від цих слів летів вперед", - зазначив Монатік.

Та сама жінка не лише надихала Діму, а й народила йому двох синів.

"Так, я двічі батько. У мене два хлопчики. Це прекрасно! Це найкращий подарунок небес, який може отримати чоловік від коханої жінки. Я захоплююся синами кожен день", - наголосив музикант та пояснив, чому дуже рідко розказує про своїх дітей.

"Але я все-таки залишуся при своєму: вважаю, якщо вони захочуть, щоб про них говорили, вони скажуть про це самі, коли підростуть. Це має бути їх особистий вибір", - зауважив співак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
маленький султан-сулейман
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні