--> В Німеччині поліцейські влашутвали секс-вечірку зі зброєю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Німеччині поліцейські влашутвали секс-вечірку зі зброєю

0
-1
В Німеччині поліцейські влашутвали секс-вечірку зі зброєю
З Гамбурга, який готується прийняти саміт «великої двадцятки» наступного тижня, назад до Берліна відправили понад 200 поліцейських, які влаштували бурхливу вечірку з алкоголем і сексом на публіці.

Про це пише УНІАН із посиланням на Inquirer.

220 поліцейських направили до Гамбурга, щоб допомогти контролювати правопорядок на саміті G20 7-8 липня, який, як очікується, приверне десятки тисяч протестуючих проти глобалізації.

Але, перш ніж приступити до виконання своїх обов'язків, офіцери влаштували дику вечірку в своєму розташуванні. Деяких помітили, коли вони займались сексом на публіці, мочились біля паркану і танцювали стриптиз зі зброєю, повідомили у вівторок місцеві ЗМІ.

«Одну жінку-офіцера бачили танцюючою на столі в самомуу халаті з пістолетом в руці», - сказано в одному з матеріалів по темі.

Вечірка закінчилась о 6:30 ранку.

Ще один офіцер, за даними ЗМІ, побився зі своїм колегою з іншого підрозділу.

Берлінська поліція підтвердила цей інцидент у Twitter:

«Начальникам нашої поліції сказали, що наші резервні сили в Гамбурзі передчасно звільнені від чергування. «Причиною було неправомірне поведінка в їх розміщенні на місці», - сказали в поліції, додавши, що «заяви прийняті і матимуть наслідки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні