--> Легкоатлети з Волині поїдуть на змагання в Італію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Легкоатлети з Волині поїдуть на змагання в Італію

0
-11
Легкоатлети з Волині поїдуть на змагання в Італію
У Луцьку пройшов Чемпіонат України з легкої атлетики.

Про це повідомляє ФЛАВО.

На чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів Павло Палій і Віктор Шумік завоювали право виступити в складі збірної України на Чемпіонаті Європи в Італії, а збірна Волинської області вперше в історії виборола високе 3 місце в загальнокомандному заліку.

Змагання 26-28 червня відбувалися на луцькому Авангарді й стали заключними на нашій арені у весняно-літньому календарі.

Головною інтригою було виконання нормативів на чемпіонат Європи в Гросетто, а також підтвердження раніше встановлених результатів для потрапляння в склад збірної України.

Волинські легкоатлети у цій боротьбі зуміли завоювати дві путівки на ЧЄ, а також вибороли почесне високе 3 місце серед збірних 24 регіонів країни.

Чемпіонами у Луцьку стали Павло Палій у метанні списа (68.81 м), Віктор Шумік у спортивній ходьбі на 10 тисяч метрів (42.00.60) та Влад Шитлюк у бігу на 5 тисяч метрів (15.27.20).

"Срібло" сенсаційно завоювала Каріна Вегнер у стрибках із жердиною. Волинська збірна має й три "бронзові" нагороди. Вони завойовані Андрієм Марчуком (спортивна ходьба, 10 000 м), Дариною Касян (спортивна ходьба, 10 000 м) та Іванною Кух (біг з перешкодами на 3 000 м).

Чимало наших спортсменів вибороло 4-6 місця, виступили у фіналах, що й дало змогу набрати збірній 670 очок в загальнокомандному підсумку й випередити такі сильні легкоатлетичні області як Дніпропетровська та Київська.

Перемогли в цьому заліку Харківська область, команда м. Києва - друга.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні