--> Як відкривали набережну у Ковелі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як відкривали набережну у Ковелі. ВІДЕО

1
-4
Як відкривали набережну у Ковелі. ВІДЕО
З нагоди 5-ої річниці діяльності благодійного фонду Степана Івахіва “Патріоти Волині” у Ковелі презентували другу чергу набережної на лівому березі Турії.

Ще минулого року напередодні дня Незалежності завершили перший етап масштабного проекту, який фінансували з міського бюджету, - ВолиньPost.

Далі набережну та рекреаційну зону облаштували за кошти благодійного фонду “Патріоти Волині”. На це було виділено понад 2 млн. гривень.

Сьогодні уже можна побачити наочний результат спільних зусиль влади та благодійників.

Ковельський міський голова Олег Кіндер каже: “Це показує плідну співпрацю міської влади з благодійним фондом “Патріоти Волині” і безпосередньо народним депутатом України Степаном Івахівим. Ми разом вирішуємо питання, які об'єкти будемо робити? І все це, що ми бачимо зараз — спортивні майданчики, площадки, безпосередньо саму набережну, освітлення — це і є наша співпраця. Вона має право на життя. І вона продовжуватиметься...”

Народний депутат України Степан Івахів відзначив, що в нього унікальна команда помічників.

"Вони не просто освоюють кошти. Це люди, які вміють розібратися до деталей у справі, яку їм доручили. І навіть, коли потрібно було, як тут, виконати будівельні роботи, то люди, які за фахом не є будівельниками, до дрібниць розібралися, як якісно покласти бруківку, щоб вона простояла довго... Можливості, звичайно, без них не обійтися. Але біля цих можливостей об'єднуються правильні люди. Нам це вдалося... І ми точно будемо далі рухатися тим же шляхом”, - мовив він.

На урочистій церемонії відкриття звучали слова вітань та мелодії духового оркестру. Під оплески присутніх у небо злітають синьо-жовті кульки. Настрій у всіх святковий та піднесений.

Ковельчанка Світлана Григорчик каже: “Дуже тут гарно все зробили. Для дітей — взагалі супер! Дітям є куди подітися... ”

Ковельчани Василь та Оксана Долінки додають: “Ми взагалі то недалечко тут будуємо будиночок нашої мрії... Дуже гарно змінилася територія. Тут були великі чагарники. А зараз, самі бачите — фурбольне поле, волейбольне, дитячий майданчик дуже гарний. Думаю, всі дітки будуть в захваті від цього!

“Дякуємо, що окультурили місто, так гарно зробили. І для дітей, і для молоді. Молодці! Ми дуже раді... ”

Особливо гамірно на дитячому майданчику: багато хто з ковельчан вже обрав його місцем сімейного відпочинку.

Ковельчани Ігор та Катерина Савицькі схвильовано кажуть: “Емоції переповнюють. Дитина в захваті, що прийшла на майданчик. Нам тут весело і добре... Для дітей — це велика радість. Наша Даринка в захваті від цих ігор, від такої краси. Дуже дякуємо!”

20 команд змагалися за кубки благодійного фонду “Патріоти Волині” і на майданчиках для пляжного волейболу. Миколі Тарасюку уже за 70-ят, але він у відмінній спортивній формі.

“Недавно їздив на першість України з волейболу. Подивився, як треба ще краще грати. Пляжний волейбол — це цікаво, але дуже важко. Ми ж перейшли зі спортзалу на пісок. А от після піску в спортзал — навпаки. Дуже гарний майданчик. Ми давно вже мріяли про такий майданчик. Дякуючи Степану Івахіву будемо ще краще і частіше грати. Зараз вже є всі умови — тільки займайся...”, - розповів він.

Команди-переможці та призери спортивних змагань, окрім кубків та пам'ятних медалей отримали від організаторів і професійні футбольні та волейбольні м'ячі.

“Найважливіше в цьому — це хороша, позитивна емоція. Емоція кожного дня. І чим частіше щось таке робиш, тим більше отримуєш позитивних емоцій. Як кажуть: роби і ділися — будеш щасливим!..” - зауважив Степан Івахів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-dlya-posivu-na-zhovten-2018-roku-dlya-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/plan-kompleksnix-perevirok-pidpriyemstv-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/polskij-kalendar-na-2017-rik-v-polshhi.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/prozhitkovij-minimum-z-1-lyutogo-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні