--> Як відзначали День Конституції під стінами Волинської ОДА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як відзначали День Конституції під стінами Волинської ОДА

4
3
Як відзначали День Конституції під стінами Волинської ОДА
27 червня 2017 року, Волинь розпочала відзначати свято, про яке повинен пам’ятати кожен свідомий українець - День Конституції.

Участь в урочистостях, що відбувся на Київському майдані Луцька, взяли представники виконавчої вертикалі влади в області, духовенства усіх конфесій та громадськості, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Розпочався захід звучанням Державного Гімну України, опісля ж, молоді волиняни поклали квіти до пам’ятників Борцям за волю України та відомого українця, історика Михайла Грушевського.

Священнослужителі, на чолі з митрополитом Луцьким та Волинським Української Православної Церкви Київського Патріархату Михаїлом відслужили Молебень за мирне небо над Україною та щасливе майбутнє її народу.

Привітав волинську громаду із прийдешнім святом і голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, який зазначив, що прийняття Верховною Радою у червня 1996 року першої в українській історії Конституції – центральна подія всього конституційного процесу сучасної України.

Тож, відзначаючи День Конституції, кожен українець має пам’ятати важливість минулих реформ та необхідність нових задля успішного становлення нової європейської України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Людей не шкода в таку спеку?
Відповісти
Вчора нормальна погода була і так не парило!!!
Відповісти
А де ж то "благодєтєтєль" волинського люду ? В нього ж гасло "тільки разом".
Відповісти
Захід цікавий і не нудно-совково-заїзджений. Спека правда трохи втомила на замітку організаторам - наступного разу передбачте якусь мінералку )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні