--> «Пишаймося тим, що ми - українці», - вітання Романа Романюка до Дня Конституції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Пишаймося тим, що ми - українці», - вітання Романа Романюка до Дня Конституції

1
1
«Пишаймося тим, що ми - українці», - вітання Романа Романюка до Дня Конституції
Депутат Луцької міської ради Роман Романюк вітає волинян з Днем Конституції.

"Дорогі волиняни, прийміть найщиріші вітання з Днем Конституції України!", - пише Романюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

28 червня 1996 року «спираючись на багатовікову історію українського державотворення і на основі здійсненого українською нацією, усім Українським народом права на самовизначення, дбаючи про забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя, піклуючись про зміцнення громадянської злагоди на землі України, прагнучи розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу, усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями», Верховна Рада прийняла Конституцію України.

"Цього року Основний Закон відзначає 21-шу річницю. Ми святкуємо ще один день народження єдиної, цілісної, суверенної України – держави, в якій шанують людину, її життя та здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпеку.

Від щирого серця хочу побажати кожному з нас плідної праці на благо нашої держави. Зичу відчувати гордість за Україну та її громадян, впевнено будувати демократичне майбутнє своїх нащадків. Пишаймося тим, що ми – українці. Разом ми зможемо утвердити міць своєї Батьківщини та зберегти справді сильне, демократичне громадянське суспільство.

Зі святом Вас, дорогі волиняни! Із Днем Конституції України!", - пише Роман Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зичу відчувати гордість за Україну та її громадян, впевнено будувати демократичне майбутнє своїх нащадків. Пишаймося тим, що ми – українці. Разом ми зможемо утвердити міць своєї Батьківщини та зберегти справді сильне, демократичне громадянське суспільство. - І ТАК ВСІ 23 РОКИ.. МОЖЕ ПОРА ЩОСЬ НОВЕ ПРИДУМАТИ ДЛЯ ПИШАННЯ????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні