--> Судитимуть банду, яка грабувала тернопільських валютників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судитимуть банду, яка грабувала тернопільських валютників

0
2
Судитимуть банду, яка грабувала тернопільських валютників
Прокуратурою Тернопільської області повідомлено про підозру за ч.5 ст. 186 (Грабіж, вчинений організованою групою,) ч.4 ст. 187 (Розбій, вчинений організованою групою) КК України трьом учасникам організованої групи, що впродовж жовтня 2016.-березня 2017 року нападала на громадян, які здійснювали купівлю-продаж валюти.

Про це пише Галас із посиланням на прес-службу прокуратури Тернопільської області.

Встановлено, що троє жителів Тернопільщини з метою власного збагачення, шляхом відкритих викрадень чужого майна та нападів з метою заволодіння чужим майном, поєднаних із застосуванням насильства, створили організовану групу, яка впродовж жовтня 2016- березня 2017 р. здійснила 3 розбійних напади у обласному центрі.

Об‘єктами уваги злочинців були, здебільшого, тернополяни, що займались купівлею – продажем валютних цінностей. Нападники по кілька днів стежили за жертвою, а потім, дочекавшись зручного моменту, раптово наносили кілька ударів в голову потерпілим, видирали сумки з грошима та утікали на автомобілі «MERCEDES Vito».

За такою схемою ними було підготовлено 5, а здійснено 3 напади. Сума викрадених коштів громадян становить понад 300 тис грн.

У березні 2017 року зловмисники були затримані правоохоронцями. На даний час, усі вони перебувають під вартою. Розслідування злочину здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні