--> Побиття керівника волинського «Нацкорпусу» обговорили під час наради з лідерами організації у Києві | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Побиття керівника волинського «Нацкорпусу» обговорили під час наради з лідерами організації у Києві

0
-3
Побиття керівника волинського «Нацкорпусу» обговорили під час наради з лідерами організації у Києві
Керівник волинського осередку "Національного Корпусу" Андрій Д'яченко повернувся з Києва, де під час наради лідерів організації говорили й про ситуацію в Луцьку, пише “ВолиньPost”

"Під час зустрічі йшла мова й про політичну ситуацію на Волині, та й в Луцьку, зокрема. Говорили про недавній напад на мене. На жаль, не можу повідомити подробиць розмови. Ще однією важливою темою був старт громадських формувань "Національні дружини" в містах України. Процес перебуває на етапі реєстрації юридичних осіб", - зазначає Андрій Д’яченко на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Крім того Д'яченко в Києві відвідав тренувальну базу полку "Азов", на якій в 2015 році і він проходив тренування.

"Кілька хвилин поспостерігав, як тренується нове покоління азовців: крутий інвентар, страховки і професійні інструктори. В нас такого не було... Противне все ж відчуття - ностальгія) Але найчіткіше чого навчив "Азов" це дисципліни та ієрархії. При всій повазі до побратимів з інших добробатів, думаю, це головне, що дало нам змогу зберегти свою самобутність та розвинутись у ту структуру, яку "Азов" являє собою сьогодні", - каже Д’яченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні