--> З активіста, який збирає мітинги проти смороду у Луцьку, хочуть стягнути мільйон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З активіста, який збирає мітинги проти смороду у Луцьку, хочуть стягнути мільйон

28
-6
З активіста, який збирає мітинги проти смороду у Луцьку, хочуть стягнути мільйон
Мільйон гривень моральної шкоди, спростування неправдивої інформації та публічного вибачення вимагають в активіста Дмитра Климука, який організовував мітинги проти поширення смороду у Луцьку.

Позов до суду з такими вимогами подав акціонер Гнідавського цукрового заводу Ярослав Галькевич.

Приводом заяви до суду стали масові акції, організовані Дмитром Климуком 19 та 22 червня, під час яких, на думку Галькевича, озвучували неправдиву інформацію про роботу заводу, а також – публічно ображали його та його бізнес-партнерів.

«Метою заходу він зазначив «привернення уваги керівництва заводу до проблеми жителів Луцька». Але, ознайомившись з відео та аудіо записами, напрошується висновок, що для Климука Д. даний мітинг став засобом для власного піару і сценою для озвучення образ і наклепів на мене, подання населенню недостовірної інформації про причини неприємного запаху та роботу біоетанольного заводу. Маніпулюючи темою неприємного запаху, обманюючи людей, фальсифікуючи факти, розпалюючи в людях неприязнь і до ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» і до ТзОВ «БІО ПЕК», і до акціонерів товариства, Климук розпочав популістські виступи на території заводу вводячи людей в оману», – йдеться у судовому позові.

Скаржник переконаний, що активіст перекрутив інформацію про процес виробництва біоетанолу, його шкідливості та впливу на здоров’я людей.

«Принижені моя честь і гідність внаслідок постійних вигуків Климуком Д. слів: «Галькевич вбиває українців!», які були підхоплені людьми і з якими люди крокували вулицями міста і стояли на території заводу», – пояснює судовий позов Галькевич.

Відтак, бізнесмен звернувся до суду з вимогою заборонити Дмитрові Климуку вчиняти дії, які принижують його честь та гідність, визнати недостовірною попередньо озвучену інформацію та спростувати її у засобах масової інформації. А також – зобов’язати активіста публічно вибачитись перед Ярославом Галькевичем і стягнути з нього один мільйон гривень моральної шкоди.

До слова, в 2014 році після смерті Бориса Клімчука Дмитро Климук балотувався до Волинської обласної ради від луцького округу. Висував кандидата місцевий осередок РУХу.

У 2013 році активіст «засвітився» у політичному скандалі, пов’язаному із цією політичною силою. Він звинуватив тодішнього лідера рухівців Володимира Банаду у захопленні приміщення, яке належить партійній організації. Натоміть Банада назвав активіста «зрадником» і «брехуном»6 мовляв, Климук просився очолити волинську «молодіжну» «Батьківщини», проте йому відмовили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це правильно, активісти - задовбачи, поливають брудмо людей - треба і не треба. От хоч одного оштрафують - тоді будуть знати.
Відповісти
а тобі мабуть дуже довподоби запах г@вна
Відповісти
Ти певно в периметрі цього смороду не живеш,тому мовчи ,бо як на суд прийдуть всі обурені мешканці,всі чиї діти хворіли протягом роботи теї зарази,і зроблять розправу над її власниками,то тоді поговоримо.
Відповісти
А де "ковбасники"????
Відповісти
ти ідіот?? які ковбасники?? ковбаси шо тільки в цьому році почали робити, шо відразу засмерділо??
Відповісти
а де докази ? одне бла-бла-бла і слина по стінах
Відповісти
Галькевич,то ти комент написав?Думаєш доказів в людей нема?
Відповісти
Галькевич вже з'їв всі бумажні докази,лишилось ще "дещо" з'їсти і доказів не лишиться
Відповісти
Галькевич вже з'їв всі бумажні докази,лишилось ще "дещо" з'їсти і доказів не лишиться
Відповісти
От якраз тут активісти і "не задовбали". Бо це ж питання життя і здоров'я лучан. А хто просив Галькевича і Ко відкривати той "Біопек"? Хто просив знущатися над людьми? Спочатку той сморід зроблять, а потім бігають і скаржаться, що люди мовчки не сидять, а свої права захищають. Да мешканцям Вересневого зараз треба взяти і самим в суд на того Галькевича подати. Хай він їм мільйон платить за ту шкоду, що зробив.
Відповісти
ахах, блеааа.... які ж всі навколо хитрожопо-продумані стали (і з кожним роком кількість "грамотєїв" лише зростає)... Галькевич ще має нахабства не те що ротяку відкривати, а ще й до суду звертатись... образили бідолашного гівнюка-акціонера))), честь його заділи, пздц... мешканці міста вже давно зрозуміли: Біотек в "темі" з поширенням схожого на гівно запаху... Кожному "галькевичо-подібному" ділку міста Луцьк давно піздяків треба відвантажити, вякне(уть) - ще добавити, привселюдно і з носка... і не лише за сморід, сильно багато навколо намалювалося тєрпіл, які відчули себе господарями життя інших
Відповісти
чергуй біля суду, коли гількевич туди прийде
Відповісти
Вся біда в тому, що чомусь Климук вперто звертає на той завод, вперто нав"язує думку, що його потрібно закрити спалити. От це і викликає питання. Це його особиста війна з заводом чи заробляння якихось бабок, а чи просто бажання засвітитися в ролі політичного лідера. Людей дуже хвилює проблема смороду і вона є. Але завод стоїть вже другий місяць, а просвіту з запахами немає.Коли мною було підняте питання, що можливо варто перестати зливати фекалії в поле, бо це є ого-го яким порушенням, то мене дружно зацитькали на мітингу.. Ну причина ж якась є . А те чим займається Климук - це просто дискредитація бажання людей , щоб їх почула влада.
Відповісти
Робота завода стала причиною смороду,розбирися в ситуації,а потім пиши на замовлення всю цю х..ю.
Відповісти
Вся біда в тому, що ти не Климук.А людина живе на Вересневому,і нас розуміє,бо є одним з нас.За це взявся,і є хоч якесь просвітлення в справі,ще б тільки суддя так часто не хворів.
Відповісти
І ще одне. На мітингу мене дуже вразили лозунги про компенсацію. Ну тобто вимагали, гроші за запах. Люди добрі, а що за 1000 грн ви згодні нюхати г@мно?
Відповісти
дехто готовий не тільки нюхати, а й їсти
Відповісти
так ніхто не казав, що хочуть гроші і готові далі нюхати. Готові боротися із смородом, але ті діти в яких почалися певні проблеми із тим запахом невже не заслуговують, щоб їхнім батькам компенсували певні витрати на лікування. Ну ви так вже перекрутили ....
Відповісти
Він таким є, яким назвав його Банада. Люди його серйозно не сприймають. Кажуть, що дурень. І я так вважаю.
Відповісти
Дурень ти,якщо в авторитет ставиш слова Банади запроданця.
Відповісти
Так сморід іде від заводу пана Галькевича чи від лучан, які намагаються достукатись до вельмож - для того щоб місто було чистим? Ганьба, пане Галькевичу.
Відповісти
Вже всім давно ясно, що причина не в заводі і не в ковбаснях. Якби завод робив і проблема була б в ньому, то власників би вже давно згамнякали б і ніхто б не перешкодив, бо на кону стоїть місто і область, тобто влада в них. А коли сюди підв"язуються і Лапін і Палиця і Верховна Рада і КМУ, то видать і справді причина смороду така, що ні місцевої влади ні місцевих грошей не вистачить щоб її вирішити.
Відповісти
вилазь з танка. бажаючих попіаритись на тій темі дійсно багато. а ще вибити з києва бабла побільше, щоб зробити елементарну річ - прибрати гівно з полів фільтрації
Відповісти
От в тому і проблема, 99-ти % обраних людьми депутатів як нашого міста так і будь-якого іншого в Україні, чиновникам, які мають важелі впливу на різні структури, за дзвінком чи за звичайною вказівкою на папері - щось хтось вже би і рухав. але ж сучасне покоління сидячих біля кормушки не вміють щось робити за просто так, якщо за це не прокашляють бабками, усі живуть за принципом "ввечері гроші - зранку стільці". завезти їх усіх і висадити голими дупами посеред поля щоб нанюхались "із перших уст", щоб ще довго смерділо від кожного за кілометр, може тоді в поодиноких мізках і промайне думка що його обирав народ, в нього вірили десятки/сотні тисяч виборців і хто як не він прорухає серйозну проблему з місця. але ж вони усіх нас "люблять" лише коли вибори, коли їм потрібні наші голоси
Відповісти
проблема у тому, що діюча система влади не дає можливості впливу людей на владу і на обраних ними депутатів
Відповісти
Прилітають політику,щоб відвести очі від реальної проблеми.Хоча якщо суд по справі заводу вже двічі переносився,то де тут без політиків і без грошей обійшлося?Але не все ж грошима міряється,і є на світі справедливість.Климук-народ з тобою!!!
Відповісти
(Недо)журналісти volyn24 , вже якщо беретесь за "заказну" статтю, то хоч навчіться редагувати. 3 рази замість Климук написали Климчук.
Відповісти
Оце гамно що проплачені укропівці кидають на климука, і через статті і через коменти доказує лише те що він на правильному шляху, а якщо копнути і почитати ту історію то видно що Банада просто хотів заробити, бо саме він став заступником Пустовіта а Климук як і в 2013 лишився біля розбитого Народного Руху, і статті є всі читайте і досліджуйте не вірте проплачиним ЗМІ!! http://www.volynpost.com/news/16182-banada-rozpoviv-chomu-ne-viddavav-prymischennia-ruhu
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні