--> У луцьких аптеках будуть безкоштовні ліки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцьких аптеках будуть безкоштовні ліки

1
0
У луцьких аптеках будуть безкоштовні ліки
Луцьким аптекам видали 25 тисяч рецептів на ліки у рамках програми “Доступні ліки”.

Про реалізацію програми розповів начальник управління охорони здоров'я Микола Якимчук під час оперативної наради, - повідомляє Луцька Міська Рада.

З Держбюджету надійшла субвенція у 2,7 млн грн. Вона була розподілена між центрами надання первинної медико-санітарної допомоги.

Укладено договори з фармацевтичними компаніями “Сальве”, “Подорожник”, “Волиньфармпостач” та “Волиньфарм”. Саме у мережах цих аптечних закладів відбувається видача ліків за рецептами.

Нагадаємо, що з 1 квітня 2017 року Міністерство охорони здоров'я України розпочало реалізацію проекту “Доступні ліки”, який передбачає компенсацію вартості ліків хворим на серцево-судинні захворювання, цукровий діабет ІІ-го типу та бронхіальну астму.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до дупи та програма. ефективних ліків по ній немає. виписують морально застарілий непотріб, який нікому не допомогає і має купу побічних ефектів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні