--> На Волині зменшилась кількість наркоманів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині зменшилась кількість наркоманів

0
2
На Волині зменшилась кількість наркоманів
На Волині починаючи з 2000 року зменшилась кількість наркозалежних майже до 80%.

Про це повідомили на прес-конференції до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним обігом, - повідомляє Управління охорони здоров'я в ОДА.

Дана статистика не охоплює наркозалежних, які обирають анонімну форму лікування, або взагалі не звертаються за медичною допомогою.

Лідерами по захворюваності та поширеності наркотичної патології з року в рік стають Володимир-Волинський, Ковельський район та міста Луцьк, Нововолинськ.

Серед волинян-наркоманів 75% становлять споживачі опіоїдів, 23% – канабіоїдів, решта – декількох наркотиків одночасно, 94% чоловіків, 60% – молодь віком від 18 до 35 років; 25% – мешканці Луцька.

Диспансерна група Волинської області нараховує 1400 наркозалежних та представлена, в основному, споживачами опіоїдів (83%), міськими жителями (92%), молоддю 18-35 років (30%).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні