--> Гунчик ні на що не впливає, - протестувальник біля Волинської ОДА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гунчик ні на що не впливає, - протестувальник біля Волинської ОДА

0
-1
Гунчик ні на що не впливає, - протестувальник біля Волинської ОДА
Волинянин Іван Войчук поставив намет під стінами ОДА і вимагає від нардепів зареєструвати законопроект щодо поліпшення стану екології.

«Мені отруїли бджоли в селі Романів Луцького району, а я цією справою вже близько 10 років займаюсь. Я взяв проби води і там нітрати у 2,66 разу перевищували норму. Треба зареєструвати якийсь законопроект.

От, наприклад, щоб за скількись метрів не засівати технічні культури, щоб не йшли гербіциди і пестициди у воду. Треба, щоб наші нардепи зареєстрували такий законопроект.

Це безглуздо, якщо я буду голодувати, протестувати чи ще щось. Треба діяти в рамках закону, тому я організовую опитування щодо забруднення лісів, полів, за результатами якого нардепи мають вплинути на ситуацію.

Я хочу, щоб мої сини і онука жили в чистому середовищі. Взагалі я займаюсь ландшафтним дизайном. У мене 150 дерев, 40 виноградників, величезний квітник. Хочу, щоб все це росло, а не гинуло», – розповів він.

За словами Івана Войчука, його односельцям байдуже питання екології, тож він вирішив влаштувати акцію в Луцьку і дізнатися думку містян.

«Щодо чиновників… Я вже не звертаюсь до Гунчика, бо він ні на що вже не впливає і навряд чи допоможе», – каже чоловік.

Варто додати, що Іван Войчук був активним учасником Революції Гідності. На Майдані чоловік допомагав зводити барикади, 18 лютого брав участь у напружених сутичках на вулиці Інститутській.
Теги: ода, протест
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні