--> У Луцьку відбулась масштабна «бійка» фарбами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відбулась масштабна «бійка» фарбами

1
5
У Луцьку відбулась масштабна «бійка» фарбами
Божевілля кольорів, запальна музика, танці, конкурси та призи - у центрі Луцька відбувся Холі фест до Дня молоді.

На Театральному майдані небагато людей. Йдуть перші приготування до грандіозного святкування Дня молоді та найочікуванішої його частини - Холі фесту. Та вже за кілька хвилин майдан наповнюється десятками людей, які прагнуть "пошвирятися" одне в одного яскравими фарбами. І навіть палюче сонце не стало перешкодою для зустрічі величезної кількості лучан.

Спеціальну суху фарбу "Holi" продають просто у тіні під ялинкою. Тут найрізноманітніший вибір кольорів: від темно синього до яскраво жовтого. Поруч - столик для боді-арту та розпису тіла хною.



"Ідея виникла з того, щоб змінити щось, щоб зробити свій День молоді таким, як ми хочемо. І ми проводили опитування за два тижні до цього. Питали, чи люди хочуть брати участь у Холі фесті. Як бачите, таких багато (сміються)", - розповідають організатори Холі фесту, волонтери ГО "Молодіжний центр Волині".



Фестиваль фарб "Holi" - це чудова нагода розмалювати світ навколо у яскраві кольори, наповнити позитивом, вирватись із сірих буднів та чудово відпочити.

Кажуть, чим рясніше фарби покривають одяг людини, тим більше хороших побажань направлено до неї. Тому лучани не скупились на фарбу та кидали її навіть у випадкових перехожих.

Святкування Дня молоді розпочалось з проведення МолодьChallengе – короткого відео, ідея якого показати, що співпраця є символом розвитку молодих людей. Тож учасники продемонстрували це масовим потисканням рук та одночасним кидком фарб.

"Я вперше беру участь у такому заході і шкодую, що пропускала раніше. Це так круто! Стільки емоцій, навіть важко словами описати. Правда тепер незнаю, як відстірати свою білу футболку", - ділиться враженнями лучанка Ольга.

Окрім "бійки" яскравими фарбами, лучани насолоджувались концертною програмою з конкурсами та цінними призами.

Особливими гостями Дня молоді стали волонтери "Корпусу миру", які прилетіли у Луцьк з Америки.

Позитивний та доброзичливий Джеремі разом з друзями провів для лучан запальний флешмоб, під час якого ніхто не міг встояти на місці.



Найяскравішою "запальничкою" фесту стала наречена, яка не пошкодувала білосніжного плаття та наповнила день ще більшим позитивом.



Натхненні яскравим дійством, розмальовані лучани зібрались у "паровозик" і під драйвову музику станцювали ламбаду.

Ірина КАБАНОВА ("Волинь24")



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клас! такі молодці)))
От дійсно, самі зробили собі свято, а не чекали когось.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні