--> В Пакистані 120 людей згоріли живцем | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Пакистані 120 людей згоріли живцем

0
-8
В Пакистані 120 людей згоріли живцем
Щонайменше 123 людини згоріли живцем і десятки отримали травми в результаті загоряння і вибуху нафтовозів поблизу Бахавалпура у провінції Панджабі в Пакистані.

За даними рятувальних служб, вибух стався в неділю вранці, коли велика кількість людей прийшла зібрати бензин із танкера, що перекинувся, повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на Al Jazeera.

Місцеві джерела повідомили виданню, що більшість жертв були жителями сусідніх районів, збирали паливо з нафтового танкера, який перекинувся після відколу від національної автомагістралі в Ахмеді Пур Шаркія.

Поранені були доставлені до лікарні Бахавалпура й інші медичні установи.

"Кількість жертв, як очікується, зросте, оскільки багато хто з постраждалих перебуває у критичному стані", - повідомляє Al Jazeera.

Вогонь також знищив велику кількість мотоциклів і транспортних засобів.

Кореспондент видання повідомляє, що танкер перекинувся, і "велика кількість людей кинулася на місце події та почала збирати паливо", яке вилилося з бензовоза.

"Раптом цю територію охопило полум'я, і ​​більшість людей потрапили в це полум'я. Найімовірніше, більшість із них уже несли паливо, тому у них не було шансів", - зазначив кореспондент.

Він додав, що більшість тіл спалено до невпізнання, а найближча лікарня не має опікового відділення.

Нагадаємо, у Пакистані в п'ятницю, 23 червня, прогриміли кілька вибухів, у яких загинули щонайменше 37 осіб, ще сотні були поранені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні