--> Скасували мінімальний прохідний бал для абітурієнтів на медичні спеціальності | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скасували мінімальний прохідний бал для абітурієнтів на медичні спеціальності

3
0
Скасували мінімальний прохідний бал для абітурієнтів на медичні спеціальності
Міністерство освіти та науки України скасувало наказ про введення мінімального прохідного бар’єру для абітурієнтів медичних спеціальностей.

Про це на сторінці у Facebook повідомляє голова Комітету Верховної Ради з охорони здоров’я Ольга Богомолець, передає УНН.

“Випускники, які набрали менше ніж 150 балів з кожного сертифікату ЗНО отримають шанс на вступ до медичних вузів і демонстрацію своїх здібностей в навчанні, щоб стати гарними лікарями!” — йдеться у повідомленні.

Також вона подякувала Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману, міністру освіти и науки України Лілії Гриневич та усім народним депутатам, які підтримали дане рішення.

О.Богомолець наголосила на тому, що в той час, коли в Україні йде війна, потрібно не обмежувати права абітурієнтів на вступ до вишів, а просто затвердити стандарти підготовки студентів та посилити контроль за навчанням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продовження серіалу "Тупий та ще тупіший". Деградємо галопом: низькі бали абітурієнта - ознака його недорозвинутості. Та це ж не економіка - це, всього-навсього, людей лікувати
Відповісти
Черговий ляп пані Богомолець. Цікаво для кого не змогли підробити результати ЗНО, що прийшлось нагинати ВР і міністра? Гидко і низько. Не зможе людина з такими балами осилити навчання в медичному вузі ( припускаю окремі виключення). В Європі для того щоб навчатись в медичному вузі завжди треба мати найвищий або дуже високий бал після школи(коледжу). Маю на увазі саме навчання. Слава Богу, що і в нас все-таки дуже добре видно лікаря, що вчився і продовжує це робити все своє життя.
Відповісти
Як сказав мій одногрупник-"Як подумаю,який з мене інженер,то страшно йти до лікаря!"((((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні