--> В Миколаєві Надію Савченко закидали яйцями | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Миколаєві Надію Савченко закидали яйцями

3
-7
В Миколаєві Надію Савченко закидали яйцями
У Миколаєві стався інцидент між місцевими активістами та народним депутатом Украіни Надією Савченко, повідомляє УНН.

Нардеп проводила зустріч із містянами на на площі Леонтовича біля Миколаївського зоопарку. Під час спілкування кілька молодиків із націоналістичних організацій, звинувативши Н.Савченко у сепаратизмі, закидали її яйцями.

В результаті інциденту виникла сутичка із патрульними поліцейськими, що забезпечували громадський порядок. За попередніми даними нікого не затримали.

"Їхав із товарищем у справах, побачив скупчення людей, серед яких-чимало знайомих облич, у тому числі побратимів та посестер по Майдану. Згадав що на сьогодні анонсовано зустріч із Надією Савченко. Вийшов з авто та з'ясував що активісти зустріли її яйцями та вигуками "ганьба", в ході чого поліцейські застосували надмірної сили до побратима з "ПС" Кирилл Калашник. Вже у моїй присутності поліцейські стали кидатися на жінок, затримань ми не допустили". - прокоментував подію місцевий депутат з партії "Свобода" Демид Губський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для нациків і ПСів нова ціль..Гавкають полудурки, тобто активісти, побратими і інша шваль тільки на тих на кого їм вказують з банкової...На панамські офшори і бізнеси в РФ вальцмана і його кодла ні одна собака з ПС чи нациків навіть не заскавучала
Відповісти
А ти гавкаєш за вказівкою кремля.Інтерлісник,іди ти лісом ...
Відповісти
Зеленому - гавкаєш ти, бо інакше не вмієш - як всі свідомі. За грабіжницткі тарифи, ротердам плюс, газ російсьий з словацькою накруткою і скаженою ціною для українців не обговорюють активісти і інша шолупонь така як ти бо явно на оплаті з банкової сидять або просто дурачки - як ті що по майданах скакали за асоціацію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні