--> В Україні легально заробляють мільйони на коноплі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні легально заробляють мільйони на коноплі

2
3
В Україні легально заробляють мільйони на коноплі
В Україні вирощують ненаркотичну коноплю, з якої виготовляють одяг та продукти харчування, завдяки їй утеплюють будинки, більше того - її використовують при виготовлені авто та літаків та використовують у лікувальних цілях.

Цю унікальну культуру вирощують у Глухові Сумської області, - повідомляє УНІАН.

Виробництво волокна починається із того, що величезні рулони коноплі завантажуються на перший етап обробки сировини, потім працює м'ялка, сировина проходить через низку трусилок, а на виході - готовий конопляний продукт.

Юрій Колесник, засновник фермерського господарства "Екосвіт" точно знає, як зробити бізнес на коноплі.

"Сир із коноплі - це повноцінний замінник тофу, оскільки він абсолютно не містить тваринних жирів, це суто рослинний продукт, його не виготовляє ніхто у світі", - розповів він.

Компанія виробляє такі продукти, аналогів яких немає ні в Україні, ні у світі: конопляне насіння, насіння для пророщування, протеїн, олія конопляна, борошно, висівки та сіль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А за кілька квіток маку впаяють по повній...
Відповісти
НУ ОТ , вже народ привчають до коноплі. скоро привчать до їжі, якою кормлять худобу - кормові буряки, сіно, висівки. і при тому будуть рекламувати як це корисно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні