--> На Світязі можна поспати на вібруючих бджолах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Світязі можна поспати на вібруючих бджолах

0
-2
На Світязі можна поспати на вібруючих бджолах
Пасічник із села Світязь Шацького району Юрій Сачковський виготовляє лікувальні будиночки, у яких люди сплять на вуликах із бджолами. Фахівці кажуть, що лікує і звук, і запах, і навіть вібрація бджіл.

Один з таких будиночків має і сам пасічник. Він зроблений з натурального дерева. У будинку – вулики з бджолиними роями. Над вуликами – лежанки. В середину будиночка бджоли не потрапляють, але через спеціальні отвори, затягнуті сітками, до будиночка потрапляє аромат бджіл і краще чути їх гудіння, пише Район.Шацьк з посиланням на газету «Новий погляд+».
.
Лікар санаторію «Лісова пісня» Ірина Жмурко каже, що на організм людини бджолине біополе впливає напрочуд позитивно.

«Нормалізується артеріальний тиск, покращуються процеси мікроциркуляції, серцевий та мозковий кровообіг, функція дихання, усувається спазм і покращується тонус м’язів», - каже вона.

лікар стверджує: «У вулику постійний гул. Махаючи крильцями, аби створювались певні потоки для провітрювання вулика і випаровування вологи, бджоли створюють вібрації певної частоти, які заспокоюють нервову систему, нормалізують кров’яний тиск, стабілізують психоемоційний стан, зменшують біль у м’язах і суглобах, викликають міцний здоровий сон.

Мають значення і запахи продуктів бджільництва, рослинні фітонциди (корисні речовини, що вбивають шкідливі бактерії) – мають властивості природних антибіотиків і виявляють антимікробну дію, стимулюють роботу серця людини, покращують імунітет.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні