--> На Волині керівник лісгоспу влетів на 10 мільйонів за вирубку дерев | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині керівник лісгоспу влетів на 10 мільйонів за вирубку дерев

3
-4
На Волині керівник лісгоспу влетів на 10 мільйонів за вирубку дерев
На Волині судитимуть керівника лісгоспу, діями якого завдано шкоду навколишньому природному середовищу на суму понад 10 млн грн.

Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення директором Державного підприємства «Ковельське лісове господарство» незаконної порубки дерев у лісах та на територіях природно-заповідного фонду, перевищення службових повноважень та службового підроблення, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

З січня по березень 2016 року посадовець, знаючи, що Державне підприємство "Ковельське лісове господарство" не вправі здійснювати спеціальне використання лісових ресурсів на ній, перевищив службові повноваження і продовжував подавати документи (вносячи в них недостовірні відомості) для отримання дозволів на зрубування дерев.

Окрім того керівник підприємства забезпечив видачу лісівникам лісорубних квитків на здійснення санітарних рубок, що призвело до незаконної порубки дерев і завдало шкоди навколишньому природному середовищу на загальну суму 10 873 519 грн.

На майно обвинуваченого накладено арешт.

Невдовзі посадовець постане перед судом, який визначить йому міру покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ех,не поділився з кимось...з верхів
Відповісти
ви хоч уявляєте які тут суми крутяться?
Відповісти
ШАНОВНІ ВОЛИНЯНИ А ВИ В КУРСІ ЩО ДОЗВІЛ НА ПРОВЕДЕННЯ САНІТАРНИХ РУБОК НА ТЕРИТОРІЇ ОБЛАСТІ ПІДПИСУЄ НЕ ТІЛЬКИ ДИРЕКТОР А ЩЕЙ НАКЛАДАЄ ВІЗУ (ТИМ САМИМ НАДАЄ ДОЗВІЛ) НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ ЯКИЙ НА ДАНИЙ МОМЕНТ БУВ УЖЕ КВАТИРКО ТАК ЯК ЙОГО БУЛО ПРИЗНАЧЕНО Тимчасово виконувачем обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства призначили Олександра Кватирка 12 серпня 2015р. ПИТАННЯ КОГО ПОТРІБНО В ПЕРШУ ЧЕРГУ ПРИТЯГУВАТИ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ....???????????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні