--> Під Нововолинськом знайшли криваву річку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під Нововолинськом знайшли криваву річку

1
9
Під Нововолинськом знайшли криваву річку
Під Нововолинськом знайшли річку, в яку виливається червона рідина, схожа на кров.

Неподалік 15-го мікрорайону міста Нововолинська люди потерпають від смороду, який поширюється від труби з рідиною, що нагадує кров, - пише Буг.

Вода, забруднена різними відходами, продовжує стікати, а коли спека, то від неї поширюється страшенний сморід.

Володимир Калішук проживає відразу біля місця, звідки витікає підозріла рідина.

"Цю трубу побачив, коли нам наділили земельні ділянки, воно ще тоді все тут плавало. Став це все фотографувати, думав поїхати в Луцьк, бо тут ніхто нічого не хоче вирішувати. Заяви писали, зверталися до юриста на м’ясокомбінат. Сказали, що там забій не роблять. Звідки воно пливе, чого воно смердить, я не знаю. Раніше, як кури тут били, то було видно курячі кишки", – розповідає чоловік.

Місцевий житель Роман Панасюк, який проживає на 15-му мікрорайоні, говорить, що запах відчувається на всю округу навіть коли немає вітру.

"Я так розумію, у них якийсь забій був, бо видно, що вода з кров’ю. Я спеціально поліз в цей рів, щоб відзняти. Просто набридає все це, скільки можна людей труїти?", - каже чоловік.

Жителі не мовчать, звертаються в м’ясокомбінат.

"У м’ясокомбінаті заперечують, що це їхнє. Дирекція сидить в Луцьку. Ще колись як “Пан Курчак” тут працював, то і кишки, пір’я й все підряд пливло. І зараз пливе. Часом тече на півтруби, як ідуть дощі. Очерет весною спалили, то воно тут залило повністю. Хоч би якісь труби проклали в рів, аби не розливалася та річка", – каже Володимир Калішук.

Неприємний запах переслідує мешканців, тож вони зауважують, що для початку непогано було б закликати представників екологічної інспекції, щоб ті взяли забір води.

Люди підкреслюють, якщо спільними зусиллями не вирішувати проблему виливання відходів, то незабаром можна опинитися у ситуації, коли ніякі фахівці чи обладнання не допоможуть.
< img big="75799"/>
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Законопатити трубу і почекати з поліцією на того хто прийде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні