--> В майбутньому в чоловіків може не бути сосків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В майбутньому в чоловіків може не бути сосків

2
-3
В майбутньому в чоловіків може не бути сосків
Ян Таттерсалл, палеоантрополог з Американського музею природної історії пояснив, чому у чоловіків еволюційно збереглися соски, якщо вони не годують грудьми.

Чоловіки і жінки складаються з одного і того ж генетичного матеріалу, - пише Добрий лікар із посиланням на gogetnews.info.

Але в утробі їх розвиток йде дещо різними шляхами. Відмінності також стають особливо помітні на стадії статевого дозрівання.

Протягом перших декількох тижнів чоловічі та жіночі ембріони розвиваються за єдиною схемою. І в рамках цього етапу, зокрема, формуються соски. Але на 6-7 тижні Y-хромосома підключається до процесу - формуються яєчка.

Приблизно на 9 тижні починається вироблення тестостерону, змінюється генетична активність клітин в геніталіях і головному мозку. І соски вже нікуди не подінуться.

Те, що соски досі пір залишаються у представників чоловічої статі, обумовлено відсутністю метаболічних витрат. Тобто на підтримку цієї структури не витрачаються додаткові сили. Однак експерти не виключають, що в майбутньому соски у чоловіків зникнуть як непотрібний елемент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
замість сосків виросте ще якась примочка
Відповісти
І пісюн теж зникне...Мені здається що в деяких вчених зникли певні звивини...Геном людини формувався десятки тисяч років не для того щоб зникнути тільки через те що якомусь "вченому"нічим зайнятися...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні