--> Нацгвардійці вчилися боротися із диверсійно-розвідувальними групами противника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нацгвардійці вчилися боротися із диверсійно-розвідувальними групами противника

0
1
Нацгвардійці вчилися боротися із диверсійно-розвідувальними групами противника
Близько 300 нацгвардійців за підтримки авіації, артилерії і мінометів Нацгвардії відпрацювали алгоритм застосування підрозділів спеціального призначення з розвідки та протидії диверсійним групам противника.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник прес-служби Нацгвардії Вадим Голуб.

"Навчання відбулися в ході проведення начально-методичного зборів начальниками територіальних управлінь, керівниками військових начальних закладів, та командирами військових частин нацгвардії", - написав він.

"Сьогодні завданням кожного командира було уяснити порядок підготовки до операції і порядок виконання бойової задачі. Проведення таких занять дозволяє проводити розбір недоліків, корегувати роботу і функціонально ставити задачу на перспективу, з урахуванням тих здач які стоять перед Нацгвардією", - підкреслив командувач НГУ генерал-лейтенант Юрій Аллеров.

Учасники зборів також побачили застосування підрозділів авіації НГУ з елементами десантування та евакуації поранених, застосування підрозділів спеціального призначення щодо боротьби з диверсійними групами, вогневі вправи з застосуванням гаубиці Д-30, мінометів калібром 80 і 120мм, роботу артилеристських розрахунків: маскування, швидку зміну вогневих позицій, а також модернізовану зенітну установку зі можливістю дистанційного керування.

"Аналіз бойових зіткнень говорить нам про те що потрібно зменшувати нормативи на виконання бойових задань артилерійськими підрозділами. Це є запорукою збереження життя особового складу", - зазначив командувач НГУ.

"Способи евакуації поранених, відпрацьовані на навчаннях можуть бути застосовані не лише в зоні проведення АТО, а й в мирному житті. В нацгвардії створений спеціальний підрозділ, навчений діям в гірський місцевості в складних умовах у будь-яку пору року. Нацгвардійці які входять до складу підрозділу окрім виконання службово-бойових завдань можуть надавати допомогу людям, які опинилися в складній ситуації в горах", - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні