--> У волинянок знайшли незаконні посіви маку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинянок знайшли незаконні посіви маку

2
-8
У волинянок знайшли незаконні посіви маку
Під час проведення операції «Мак» поліцейські знайшли на ділянках двох жительок Любешівського району понад 150 кущів снотворного маку.

Виявили та вилучили понад 150 рослин снотворного маку на присадибних ділянках у 53-річної та 62-річної жительок району, - повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

На обох жінок склали адміністративні протоколи за частиною 2 статті 106-1 КУпАП.

Правопорушницями загрожує штраф понад 220 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крутий злочин...Може ще заборонити повітрям дихати-воно забруднене вихлопними газами машин і теж шкідливе для здоров’я...
Відповісти
Згідний з попереднім дописувачем. Взагалі, ВСІ проблеми пов язані із вживанням наркотиків, витікають від їх тотальної заборони! Це і захмарні ціни на них і трабли з їх доставанням, і хвороби(бо кустарна якість) і кримінал і величезні гроші в тіньовому обігові у бандосів! А саме тому, що наркотикі дуже не безпечні, їх не потрібно забороняти! Їх треба дозволити окремим групам осіб і ретельно контролювати!
Автомобілі теж дуже небезпечні, кожен день під їх колесами гинуть тисячі людей. Що на багато більше, ніж від опію! Але ж ніхто автомобілі не забороняє, натомість тільки просять не порушувати ПДД! Так само і з наркотиками потрібно робити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні