--> У лучанки з ветклініки викрали кицьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У лучанки з ветклініки викрали кицьку

3
0
У лучанки з ветклініки викрали кицьку
У Луцьку з ветеринарної клініки викрали кицьку.

"Вчора близько 20.00, з ветеринарної клініки "Кіт Леопольд" (район ТЦ Глобус) зникла кішка, Нюша, метис перса. Вірогідніше кішку забрали", - пише лучанка Яна Коханюк на сторінці "Загублені та Знайдені Тварини. Луцьк" у Фейсбуці.

Власниця кицьки повідомляє, що в момент пропажі бачила худорляву жіночку з великою біло-зеленою сумкою, яка на запитання чи не бачила вона кішку, буркнула щось у відповідь і дуже швидко зникла.

"Нюша, схожа на породу екзот-перс, можливо забрали на розплід чи продаж, але Нюшка стерилізована і не може мати кошенят, вона вакцинована і має паспорт. Вона зовсім не пристосована до вулиці, сама ніколи не виходила", - пише Коханюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що значить забрали? Якщо зайшли в магазин і звідти забрали - це крадіжка, якщо погрожували і забрали - це грабіж... якщо на вулиці підібрали - власники самі винуваті.
Відповісти
Кому та кішка потрібна, щоб її забирати? На вулицях і під будинками такого добра вдосталь. Те, що персонал недогледів, і кішка втікла, це інша справа. Звичайно, простіше перекласти вину з себе на когось, що ніби вкрали....
Відповісти
Двері в клініку були відкриті,після робочого дня були на провітрювані. Кішка Нюша живе в клініці, це не чиясь кішка не клієнтська ( такі всі закриті) Нюшка, наша живе в нас майже пів року, її знають всі відвідувачі. І так її викрали, це добре видно на камерах зовнішнього відеонагляду. У відкриті двері ( на прозі сиділа Нюша) зайшов чоловік вона лякається і чомусь вибігає на вулицю а не в клініку, лякається і ховається під машину, а звідти її вже ловить жіночка з хлопчиком років 10 і цей же чоловік, це все зайняло у них аж 4 хв., я в цей час як раз давала котам їсти . Все, так що Оксано мене це теж обурило що котів безпритульних десятками, у мене 12 на перетримці нічийних, а от комусь захотілось саме цю. Я не шукаю винних, я шукаю свою улюбленицю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні