Лучани обурені триметровими зарослями борщівника

2
3
Лучани обурені триметровими зарослями борщівника
На проспекті Перемоги у Луцьку - зарослі борщівника.

"На даній території величезні дерева борщівника, рослини, при контакті з якою викликаються сильні опіки, нудота, задуха, підвищення температури, алергічна реакція, унаслідок чого на тілі залишаються характерні сліди-шрами", - повідомляє Володимир Косінець на сайті Відкрите Місто.

"Я думаю не потрібно розказувати. що величезні рослини, та їх листя зацікавлює дітей, які хочуть цим погратися. а про наслідки вони ще не знають", - йдеться у дописі.

Довідково.

Навіть одноразове торкання до борщівника призводить до опіків 1-3 ступенів. Опіки, особливо у перші кілька діб, схожі на термічні, розвиваються поступово під впливом сонячного ультрафіолету. Місця уражень важко гояться, загострюються прояви інших шкірних захворювань.

Ознаками ураження шкірного епітелію борщівником є почервоніння, локальний набряк, пекучий біль; у важких випадках – пухирі з прозорою рідиною. Площа опіків може сягати 15-40 % тіла. Загалом лікування триває 5-10 днів, але якщо люди зволікають і не звертаються вчасно, то розтягується до трьох тижнів. Іноді проводяться навіть оперативні втручання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полышука ним по дупі...
Відповісти
Нехай лучани беруть в руки знаряддя праці і самі прибирають у своєму домі,а не надаються, що за них це зробить хтось інший... Тим більше влада,яка давно забула на людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні