--> Подружжя з Києва убив псевдо-цілитель | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Подружжя з Києва убив псевдо-цілитель

0
-2
Подружжя з Києва убив псевдо-цілитель
Поліція повідомила шокуючі подробиці убивства подружжя Ольги та Віталія Зубенків із Києва. Чоловіка забили до смерті, на тілі жінки виявили ножові поранення.

У вбивстві поліція підозрює уродженця Чернігівщини та його знайому, - пише Газета.УА.

Молоді люди востаннє спілкувалися із рідними 14 червня, наступного дня правоохоронці отримали заяву про їх зникнення.

"Востаннє говорила з сестрою близько 22:00. Вона була у чудовому настрої - готувала вечерю, збиралася в душ. Наступного дня у неї мав бути вихідний, хотіла відпочити вдома. Потім забрати передачу від мами із Рівного. Коли вранці набрала сестру, телефон був поза зоною. Вирішила, що вона спить. За передачею не приїхала. Почали шукати. З'ясували, що Віталік теж не вийшов на роботу, чого раніше ніколи не було", - розповіла Ірина Журавель, сестра Ольги.

Співробітники карного розшуку встановили, що останній телефонний дзвінок Зубенки зробили з Чернігівської області. Після цього їх телефони були вимкнені. Оперативники вирушили туди. Тіла чоловіка і жінки з ознаками насильницької смерті виявили закопаними біля ферми в одному із сіл на Чернігівщині.

Останній телефонний дзвінок подружжя зробило із Чернігівської області.

"Попередньо встановлено, що подружня пара тривалий час не могла мати дітей. У результаті вони познайомилися із чоловіком, який за допомогою магії пообіцяв їм допомогти, - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

- Коли вони за попередньою домовленістю приїхали на Чернігівщину, псевдо-цілитель вбив чоловіка і жінку та закопав тіла біля ферми. Спочатку співробітники карного розшуку вийшли на слід його спільниці, яку затримали неподалік від місця події. Самого ж підозрюваного у вбивстві виявили і затримали на базі відпочинку в Черкаській області. Зараз із ними спілкуються слідчі. За вбивство двох людей їм загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне увʼязнення".

Ольга родом із Рівного, Віталій - із селища Городок Радомишльського району на Житомирщині. У столиці мешкають п'ять років. Три роки тому одружилися. Ольга працювала флористом. Віталій - пекарем у магазині та в ресторані.

У затриманих вилучили окультну літературу, амулети та різноманітні ритуальні предмети.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події та перевіряють можливу причетність затриманих до аналогічних злочинів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні