--> Хто претендує на посаду керівника Волинського облмуздрамтеатру | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто претендує на посаду керівника Волинського облмуздрамтеатру

1
2
Хто претендує на посаду керівника Волинського облмуздрамтеатру
На місце директора, а заодно і художнього керівника Волинського облмуздрамтеатру імені Шевченка претендують троє: Анатолій Глива – нинішній тимчасовий директор драмтеатру, Ігор Власюк – заступник директора театру та Наталія Максимчук – режисерка, яка не є представником драмтеатру, проте є керівником аматорських театральних студій і добре відома як сценарист та драматург.

У Луцьку в приміщенні Волинської державної обласної універсальної бібліотеки імені Олени Пчілки 21 червня відбулося перше засідання конкурсної комісії з обрання нового керівника театру.

На засіданні обрали голову комісії: ним став Ярослав Корнелюк – голова Волинської обласної профспілкової організації працівників культури. Окрім того, до комісії увійшли  заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк(був відсутній), начальник управління культури Валерій Дмитрук, очільниця відділу культури і мистецтв Марія Назаревич, Василь Панасюк, Данило Поштарук, Віктор Тиможинський і Петро Савош – які є відомими у сфері культури. Також до складу комісії увійшов екс-нардеп від Волині, медик за фахом Володимир Карпук.

Як повідомив голова конкурсної комісії Ярослав Корнелюк, участь у конкурсі на посаду керівника театру беруть тільки ті кандидати, які
- мають завершену вищу освіту,
- володіють державною мовою,
- мають стаж роботи у сфері культури не менше трьох років,
надали мотиваційний та рекомендаційні листи та автобіографію.

Комісія одноголосним рішенням допустила усіх кандидатів, які подавалися до конкурсу.

У п’ятницю, 23-го червня комісія має намір вислухати кандидатів на посаду та визначити переможця. Ті повинні будуть презентувати власне бачення розвитку театру на один і п’ять років вперед.

Цікаво, що комісія вирішила голосувати за кандидатів таємним способом, під час якого не видно, за якого кандидата віддав свій голос кожен з членів комісії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ясно виберуть свого собутильника
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні