--> На околицях Луцька з'являться нові світлофори та ліхтарі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На околицях Луцька з'являться нові світлофори та ліхтарі

0
-1
На околицях Луцька з'являться нові світлофори та ліхтарі
Окремі вулиці міста планують повністю забезпечити освітленням, також можливе встановлення нових світлофорів.

Про це повідомив виконувач обов’язків директора «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» Анатолій Грабаровський під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 22 червня, - повідомляють Волинські Новини.

Анатолій Грабаровський розповів, що у планах підприємства – протягом року забезпечити освітлення на Малоомелянівському масиві, вулицях Мамсурова та Окружній, а також встановити світлофори на окремих ділянках доріг.

Загалом на виконання різноманітних робіт у 2016 році в місті «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» уже витратило близько 15 мільйонів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні