--> «В один день можемо прийняти 200 відвідувачів», - директор луцького ЦНАПу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«В один день можемо прийняти 200 відвідувачів», - директор луцького ЦНАПу

1
-1
«В один день можемо прийняти 200 відвідувачів», - директор луцького ЦНАПу
За робочий день, у ЦНАПі можуть прийняти не більше 200 відвідувачів, тож чергу охочі отримати закордонний біометричний паспорт займають з самого ранку

Про це повідомила директорка Центру надання адміністративних послуг, Лариса Карп'як у коментарі для видання Конкурент.

"Багато людей подають заявки. Ми навіть не можемо обслужити всіх. В один день можемо прийняти 200 відвідувачів, але бажаючих значно більше. Фізично не можемо більше обслуговувати. Крім прийому ще ж видаємо документи: треба 200 прийняти і 200 видати", – наголосила вона.

Зі слів Карп'як, станом на 12:00 черг уже немає. "Чомусь всі приходять зранку", – сказала директорка. Однак, слід зауважити, що черг до того часу уже немає, тому що люди реєструють талони на подачу документів зранку та в порядку живої черги.

Оформленням та видачею документів (паспортів) займається штат із шести працівників. Аби розширити штат, потрібно докуповувати обладнання, проте наразі, зі слів Лариси Карп'як, такої необхідності немає.

"Штат достатній. Зараз проблема не з цим. Треба додаткове обладнання закуповувати, а воно вартує біля 400 тисяч гривень. Але якщо виникне необхідність, то будемо докуповувати. Бачите, до нас їдуть з усієї України та всієї Волинської області", – зазначила вона.
Теги: цнап, черги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого ж непосадити одну людину на видачу, чого ж ви створюете черги, в 12 кажуть талонів немає, чи зразу йти до директоркі. ....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні