--> На Волині дітей навчала волонтерка з Бангладешу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині дітей навчала волонтерка з Бангладешу

0
-3
На Волині дітей навчала волонтерка з Бангладешу
Учням і вчителям грудківської школи у Камінь-Каширському районі поталанило: протягом двох тижнів вони мали виняткову можливість спілкуватись із волонтеркою із Бангладешу Тахміною Джесмін.

Тахміна приїхала на Камінь-Каширщину з освітньою місією в межах проекту GoCamp, який представляє собою навчання у пришкільних таборах, де за допомогою спеціально розробленої програми іноземні волонтери навчають українських дітей володіти іноземними мовами та креативно мислити й спілкуватися, - повідомляє Район.Камінь-Каширський.

Тахміна – одна із тисячі волонтерів зі всього світу, яких називають культурними послами і які цьогоріч працюють в Україні, – повідомляє Наталя Пась.

Школярі, окрім отримання й закріплення навиків спілкування розмовною англійською мовою, дізнались багато цікавого про країну Бангладеш, звичаї та спосіб життя співвітчизників Тахміни.

Звісно ж, таке спілкування має взаємну користь, бо волонтерці теж пощастило бути в оточенні таких щедрих і доброзичливих людей, якими є жителі села Грудки, вчителі й учні цієї школи.

Вчителі-мовники Грудківської школи і Олена Козік, яка надала житло для гості, всіма доступними способами намагались показати унікальність України загалом і свого краю зокрема.

Тому й організовували екскурсії Волинню, презентуючи найцікавіші історичні й культурні місця. А днями вони побували в районному краєзнавчому музеї й отримали хороші враження від побаченого й почутого. Всі разом спілкувались про те, що не варто шукати унікального за далекими морями, бо воно – поруч і треба лишень навчитись його бачити.

Зрештою, й Тахміна на питання про те, що вразило її в Україні з негативного, зауважила, що українці, маючи такі пречудові і прецікаві місця та феноменальні пам’ятки культурної та історичної спадщини, не навчились сповна шанувати таку унікальність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні