--> Генконсул України в Любліні особисто контролюватиме справу вбитої волинянки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Генконсул України в Любліні особисто контролюватиме справу вбитої волинянки

0
0
Генконсул України в Любліні особисто контролюватиме справу вбитої волинянки
Генеконсул України в Любліні Василь Павлюк запевняє, що українські дипломати зроблять усе необхідне, щоб отримати офіційну відповідь про загибель молодої волинянки.

Чоловік повідомив, що, хоча й Віденська конвенція зобов’язує кожну державу невідкладно повідомляти про подібні випадки дипломатичні установи країн, Генконсульство України в Любліні про це довідалося від чоловіка жінки, яка зникла на Люблінщині, - пише Волинська газета.

"Ми невідкладно звернулися в місцеву поліцію, яка підтвердила, що вони знайшли бездиханне тіло нашої співвітчизниці, але справу передано в Окружну прокуратуру Замостя. Тоді ми звернулися в цю прокуратуру з запитом. Отримали відповідь, що на подібні клопотання дадуть відповідь тільки тоді, коли отримають його в письмовій формі. Генконсульство України в Любліні 21 червня виконало й цю вимогу", - повідомляє Генконсул.

Василь Павлюк зазначає, що крім Замостя надіслали запит ще у воєводську прокуратуру.

"Я особисто тримаю цю справу на особливому контролі і запевняю, що українські дипломати зроблять усе необхідне, щоб отримати офіційну відповідь про загибель молодої громадянки України. Я особисто та наші співробітники також вживатимуть достатніх заходів для вирішення всіх інших питань, пов’язаних із цією справою", - підсумовує чоловік.

Нагадаємо, 18 червня тіло Світлани Нестерук (Тетяни Остапчук) виявили у ставку біля Грубешова неподалік від дороги. Жінка була сильно побита. На шиї – камінь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні