У Львові вандали пошкодили стелу на «Площі Синагог»: Ізраїль обурений

0
-9
У Львові вандали пошкодили стелу на «Площі Синагог»: Ізраїль обурений
На площі Синагог у Львові хтось вчинив акт вандалізму. Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, виявила провокативні написи, нанесені на стели чорним маркером, -передає УНН.

Почесний консул Ізраїлю в західному регіоні України Олег Вишняков обурений спаплюженням стели у Львові і сподівається, що винні найближчим часом будуть притягнуті до відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба консульства.

“Як Почесний Консул держави Ізраїль у західному регіоні України я сподіваюся, що винних якнайшвидше затримають. Тим паче, інцидент зафільмували камери відеоспостереження. Я вдячний меру Львова за те, що він особисто звернувся до поліції та СБУ, аби прискорити пошуки. Впевнений, що міська влада зробить усе можливе, щоб покарати винних”, — повідомив консул.

Він повідомив, що у Почесному Консульстві вкрай обурені, що такий випадок стався у Львові — одному з найтолерантніших міст.

“...спаплюжено одну зі стел „Простору Синагог“, який не так давно відкрився. Це неприпустимі речі. Шкода, що покладаючи стільки зусиль для розвитку україно-ізраїльської дружби, все одно є люди, які роблять такі витівки, аби залишити негативний слід”, — наголосив консул.

Наразі правоохоронці вивчають відеоматеріали з камер спостереження, встановлюють осіб, причетних до правопорушення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні