На Волині судитимуть столичного шахрая

3
-3
На Волині судитимуть столичного шахрая
Судитимуть шахрая, який ошукав суддю на 30 тисяч доларів.

Прокуратура Волинської області завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно столичного шахрая,- повідомляє прес-служба обласної прокуртури.

Чоловік у серпні 2016 року обманом заволодів грошима судді Голосіївського районного суду міста Києва в сумі 30 000 доларів США.

Гроші шахрай узяв під приводом хабаря членам Вищої кваліфікаційної комісії суддів та нардепам за позитивне вирішення питання про обрання потерпілого на посаду судді безстроково.

Обвинувальний акт про вчинення чоловіком шахрайства та підбурення до замаху на надання неправомірної вигоди особам, що займають особливо відповідальне становище, (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК України) скеровано до суду.

Обвинуваченому, який був раніше неодноразово судимим за шахрайство, обрали запобіжний захід.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто - судді нічого не буде? він же шляхом підкупу хотів на посаді втриматись...
Який він потерпілий?
Відповісти
А суддю чому не притягують до відповідальності? Він хабарі давав. І він давав не свої чесно зароблені гроші, з зарплати він таку суму не назбирав би, а ті гроші, які йому дали у вигляді хабарів. Суддів треба судити. Ця ситуація виглядає ніби один злочинець звернувся в поліцію, щоб та затримала іншого злочинця, дії котрого мають мають меншу суспільну небезпеку, ніж дії судді хабарника
Відповісти
Молодець шахрай!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні