--> У Привокзальному районі Луцька обіцяють збудувати дитсадок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Привокзальному районі Луцька обіцяють збудувати дитсадок

0
-1
У Привокзальному районі Луцька обіцяють збудувати дитсадок
Забудовники, які планують будувати багатоквартирні будинки на ділянці у мікрорайоні вулиці Привокзальної, зобов’язуються звести та передати місту новий ДНЗ орієнтовно на сотню місць.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 червня, - повідомляють Волинські Новини.

Члени комісії розглянули питання про надання ТзОВ «СПЕКТР ЦЕНТР» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вулиці Привокзальній, 12 (площею 3,2877 гектара).

Начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала повідомив, що проект рішення виносять на розгляд депутатів повторно.

Голова комісії Євгеній Ткачук розповів, що власники нерухомого майна зобов’язалися погасити борг у сумі понад 800 тисяч гривень, а також розробити проект, де визначити, скільки метрів квадратних житлової площі збудують на цій ділянці.

Це дозволить вирахувати, скільки дітей проживатимуть у новому кварталі, відповідно, визначать, скільки місць у дитячому садочку буде потрібно. Забудовники планують безплатно передати місту новий ДНЗ орієнтовно на 100 місць.

Сергій Шабала зауважив, що наразі дозвіл депутати даватимуть лише на розробку документації для обслуговування нерухомого майна, а не будівництва багатоквартирних будинків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні