--> На дорогах Волині крадуть відбійники | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На дорогах Волині крадуть відбійники

7
0
На дорогах Волині крадуть відбійники
Дорожники знову звернулися до правоохоронців з проханням про розслідування крадіжки стовчиків оцинкованої бар’єрної огорожі на 90-му кілометрі автомобільної дороги Р-14 Луцьк-Ківерці-Маневичі-Дольськ на території Маневицького району.

Варто сказати, що це огородження вартістю 26 862 гривні встановили лише в серпні минулого року, - повідомляє служба автомобільних доріг у Волинській області.

На жаль, жадібність «металістів», які розкрадають обладнання доріг, може спричинити непоправне лихо.

Зазначимо, що торік на автомобільних дорогах загального користування Волині було викрадено і пошкоджено дорожніх знаків, бар'єрного металевого огородження та інших технічних засобів регулювання дорожнього руху на загальну суму 140 тисяч гривень, які можна було б спрямувати на ліквідацію деформацій і ямковості покриття, поліпшення безпеки дорожнього руху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Питання до дорожнтків, як вони ті стовпчики змонтували???? де бітон, як монтували мабуть не один фундамент залили під котедж. Нехай тепер за свої кошти і відновлюють!!!!! Потрібно що б перевірили спочанку чи належним чином вони були змонтовані!!!
Відповісти
Та до чого ті дорожники якщо люди таке роБлять!!! Це взагалі не країна, а ...!!!
Відповісти
А попередню нахуй було знімати???? Вона була краща грубша а це якась бляшана подйобка..... це раз два а де ви стару огорожу поділи долбойоби дорожні??????????????????? Асфальт старий де подівся кому продавали і за скільки і саме головне декларуйте свої доходи теж бо як починали класти трасу ви на жигулях їздили а зараз іномарки де гроші взяли??? Позичили чи на пиздили
Відповісти
ЯК змонтованы - перевырити , згыдна... Але путин не краде вже нам ...
Відповісти
Потрібно було дорожникам добре зацементувати. Якщо лишили не закріпленми, то може знали, що " комусь" буде дегше красти. Може я не права, нехай розбираються слідчі.
Відповісти
Самі так змонтували, щоб потім було легше красти!!!!
Відповісти
абсолютно не виправдовую крадіїв, але з наявних фото чітко видно, як ті металеві стовпчики були вкопані. Просто всунули в землю і все - не забетонували, це видно по діаметру ями, яка залишилась. Інтересно, як ця загорожа втримає авто, яке злетить з траси, якщо цей стовп так легко викопати. Плюс питання до дорожників, а важко поставивши цю загорожу, електричною зваркою прихопити гайки, якими кріпиться стовп до відбійника? Крадуть, бо можна легко вкрасти. Ще раз наголошую - абсолютно не виправдовую крадіїв, їх потрібно знайти і покарати. Але питання до дорожників чи підрядників, які ставили даний відбійник, теж є. Нехай бо відповідні органи зроблять перевірку, чи встановлений відбійник по ДСТУ чи є халатність. Бо на окружній біля Жидичина, минулого року з 500-700 метрів відбійника на землі лежало, теж стовпчики покрали. Журналісти - поінтересуйтесь в дорожників, чому вони так недбало ставлять ці відбійники, нехай дадуть інтерв'ю. В 2009-2010 роках в Луцьку кабеля масово крали в підвалах. Як тільки міськвідділ провів роботу з ЖЕКами,і заварили металевими решітками всі двері та вітдушини, то питання знялось. А то дорожники на тяп-ляп поставили, а потім будуть нити, що є загроза життю людей і клянчитимуть з резервного фонду гроші на нові відбійники. ТА НЕ ХАЙ ЗРОБЛЯТЬ В КІНЦІ КІНЦІВ - ТОЛКОВО. А ви журналісти, посприяйте громаді, проведіть кілька розмов з поліцією, дорожниками - не полінуйтесь, а не дай Бог, саме Ви будете їхати по дорозі де такий відбійник і він (відбійник) у випадку ЧП, ВАС не врятує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні