--> Серед вбивць оленя був колишній посадовець волинської поліції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Серед вбивць оленя був колишній посадовець волинської поліції

1
-4
Серед вбивць оленя був колишній посадовець волинської поліції
Нещодавно у Шацькому районі виявили підстреленого оленя, до числа браконьєрів, які скоїли злочин, входить колишній посадовець волинської поліції.

Благородна тварина відмучилася кілька годин і померла. За трійцею озброєних браконьєрів стежили єгері, однак не встигли їх зупинити до фатального пострілу. Згодом одного із чоловіків затримали, - повідомляє Вісник.

Нагадаємо, що на Волині в канаві знайшли труп оленя.

Як вдалося дізнатися , до незаконного полювання причетний колишній керівник одного з підрозділів волинської міліції. Також він є родичем одного з колишніх начальників УМВС України у Волинській області.

Нині чоловік мешкає у Львові.

На місці злочину були знайдені його документи і дозвіл на зброю. Пересувалися браконьєри на елітному позашляховику «Тойота Хайлюкс», який теж належить згаданому вище львів’янину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
читаю подібні статі та думаю, що щоб щось змінилось треба гнати цих старих , всяких там колишніх держиморд зі всіх структур, відлучити їх від корита, перекрити ім кисень, що б не те що хайлендер, жигуля не мали чим заправити, в поліцію не брати нових людей старших тридцяти років, пенсіонерам заборонити голосувати на виборах бо знову за гречку , а нам потім розхльобуйся , загалом -дорогу молодим
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні