--> Лучани хочуть, щоб маршрутки їздили до ночі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани хочуть, щоб маршрутки їздили до ночі

3
6
Лучани хочуть, щоб маршрутки їздили до ночі
У Луцьку жителі вимагають, щоб маршрутні таксі їздили до півночі.

Відповідну петицію зареєстрував лучанин Юрій Мазур.

В місті дуже багато закладів громадського харчування, супермаркетів, торгових центрів та інших закладів які працюють до 23:00 год, у зв'язку з чим працівники даних закладів, а також їх відвідувачі не мають можливості дістатись своїх домівок, так як вже о 22:30-23:00 год. маршрутки за деякими напрямками припиняють їздити, - йдеться в тексті петиції.

Чоловік наголошує, що жителі вулиць Володимирська, Ковельська, Дубнівська, Вишків та інших не можуть доїхати пізно ввечері додому.

Зауважимо, що до кінця збору підписів лишилось 14 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті маршрутки в білий день б 'ються об стовпи , а ще хочуть лучани щоб в ночі їздили. Пересідайте на тролейбуси хай влада проводить дроти ЯК Кривицький в Гараджу.
Відповісти
І тролейбуси теж до 12 ночі!
Відповісти
Авжеж до ночі,тим більше людина приїхала зі Львову пізно і що таксі чекати?Тим більше місто розширюється щороку,людей як мух народжуєтьтся,будинків побільшало,тому й мови нема,пропоную цілодобовий рух,тим більше це сприятиме зменшенню злочинних ситуацій,зокрема коли тупі гопники б"ють до смерті заблудшу по необачності людину на "їх тєріторії,десь зокрема біля Тєхасу"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні