--> Російський завод Roshen повністю зупинив роботу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російський завод Roshen повністю зупинив роботу

0
0
Російський завод Roshen повністю зупинив роботу
Липецька кондитерська фабрика, склад готової продукції і торговий дім ТОВ «Рошен» повністю зупинили свою діяльність в Росії. Про це повідомляється на сайті корпорації у вівторок, 20 червня, - пише Захід.НЕТ.

Згідно з повідомленням, процес відбувався в три етапи. У квітні були законсервовані всі виробничі лінії на Липецькій кондитерській фабриці, в травні - системи холодо- і теплопостачання, а в червні - блок очисних споруд, котельні та водозабори.

Також повністю припинив свою діяльність склад готової продукції і торговий дім ТОВ «Рошен», який займався її реалізацією.

Нагадаємо, що у квітні 2017 року в Липецьку (Росія) офіційно закрили фабрику Roshen.

Власником корпорації є президент України Петро Порошенко.

Під час виборчої кампанії у 2014 році він обіцяв продати Roshen, найнявши для цього інвестиційну компанію Rothschild і українську інвестгруппу «Інвестиційний капітал України» (ICU).

Однак через відсутність покупців в січні 2016 року був підписаний договір, за яким Порошенко передав свою частку в корпорації в незалежний «сліпий» траст. Банк-управитель трасту має також 4-річну довіреність на переговори про продаж активів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні