Луцький депутат і журналіст - у списку завидних кавалерів

12
-9
Луцький депутат і журналіст - у списку завидних кавалерів
Луцький журнал “People UA by НАСОЛОDА” оприлюднив перелік завидних кавалерів.

Серед них - в.о. Луцького міського голови Ігор Поліщук та продюсер і телеведучий шоу “Протилжений погляд”, директор сайту “Конкурент” Тарас Шкітер.

Окрім них, у переліку достойників - Віталій Жуковський, Олександр Гайдук, Андрій Охоцький та Ігор Степаник.

ТАРАС ШКІТЕР

Чарівні леді, уявіть собі сонячний ранок… Вас змушує вставати із тепленького ліжечка не будильник, а аромат свіжозвареної кави, приготовленої зіркою телебачення. Ну хіба ж не мрія? Щоб цей солодкий початок дня став реальністю, знайомимо Вас із талановитим телеведучим, провідним медіаменеджером і взагалі неймовірно харизматичним чоловіком.

Тарас Шкітер – директор ділового інтернет-видання «Конкурент», продюсер та телеведучий найрейтинговішого суспільно-політичного ток-шоу Волині «Протилежний погляд LIVE». Неможливо пропустити жодного випуску цього високоаналітичного телевізійного проекту за участю Тараса Шкітера. Коли він в ефірі, то не лише Савік Шустер має вихідний, а й усі жінки знаходяться не на кухні, а у екранів телевізора. Окрім роботи, Тарас полюбляє активний відпочинок, тому в його компанії сумувати ніколи. Цілеспрямованість, наполегливість, працьовитість, вихованість, людяність та щирість – це все про нього.

Коли ви познайомитесь із ним особисто, точно захочете, щоб Тарас був не лише продюсером ток-шоу «Протилежний погляд LIVE», але й усього Вашого життя.

ІГОР ПОЛІЩУК

Кожна жінка – тендітне створіння, яке потрібно постійно оберігати та міцно обіймати. Тому ідеальний чоловік той, про якого можна сказати: за ним, як за кам’яною стіною. Цей вираз просто повністю підходить для опису виконувача обов’язків Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

За професією він юрист, а отже,  у майбутній сім’ї місця юридичним проблемам точно не буде. Вдень він діловий мен, а ввечері – ще той романтик, який поведе Вас у кіно, почитає щось із літератури або ж викраде і повезе на край світу. Не просто завидний кавалер, а чоловік-мрія.

ВІТАЛІЙ ЖУКОВСЬКИЙ

Кажуть, що ідеальних чоловіків немає, і ця теза повністю відповідає дійсності, але є ті, з ким добре та затишно, ті, з ким хочеться прожити все життя, бачити їх щоранку, міцно обіймати і ніколи не відпускати. Жінки мріють про сильних чоловіків, поряд з якими можна собі дозволити бути ніжними та інколи навіть нерішучими. Віталій Жуковський – цілеспрямований, вимогливий до себе. Він точно знає, чого хоче, і впевнено йде до своєї мети.

Шалений ритм життя диктує йому свої правила. Жінка, котра здатна обійти таку схему, завоює серце цього завидного кавалера. Його добрі очі зачаровують, а відвертість не може не зачепити. Поруч з ним розумієш, яким має бути справжній чоловік. Він адвокат за професією, та, зрештою, і за покликом душі. Для юристів важливі закони, але заради коханої Віталій точно зможе порушити будь-який.

ОЛЕКСАНДР ГАЙДУК

Тихий вечір, ніжні погляди і тепло, яке огортає душу. Саме така ідилія чекає обраницю Олександра Гайдука. Він не шукає легких шляхів, не боїться труднощів, навпаки іде проти течії. Олександр ламає рамки, не любить обмежень. Любов та щастя - це те, що не має меж, тому саме ці почуття живуть у серці чоловіка. Він займається йогою, читає ведичну літературу, подорожує і встигає поєднувати все це із розвитком власного бізнесу.

Незважаючи на такий шалений темп життя, Олександр точно знайде час для тієї єдиної. Після подорожі в Індію він зрозумів важливу річ: у шлюбі пара повинна бути віддана лише один одному. Незламність духу та краса його внутрішнього світу вражає. Олександр Гайдук - сильний чоловік, єдиною слабкістю якого будеш ТИ.

АНДРІЙ ОХОЦЬКИЙ

Він володіє англійською й португальською, та головна мова, яку знає Андрій Охоцький, – це мова кохання. Він з легкістю розвеселить, тому що почуття гумору – це точно його. Вихований джентльмен, який не дасть образити свою даму серця і зробить все для її щастя.

Сьогодні Андрій працює у Португалії в туристичній компанії «Yellow Fish Travel», тому його кохану чекає не медовий місяць, а ціле медове життя, наповнене найцікавішими та найромантичнішими подорожами. Океан емоцій і гори щастя – перші місця ваших життєвих мандрівок. Відстань – це лише дрібниця, яку з легкістю можна виправити. Андрій із задоволенням повернеться у рідний Луцьк, щоб бути поруч із коханою. А можливо, ТИ, майбутня обраннице, покинеш все заради нього і вирушиш у Португалію? Зрештою, дім – це не будівля, а місце щасливих людей. Тож оселіться у серці один одного, а в якій країні ви це зробите, немає значення.

ІГОР СТЕПАНИК

Поціновувач прекрасного, він вміє бути чуттєвим і знає, що таке ніжність. Мода - прерогатива жінок? Разом з ним це просто ще один стереотип, тому що Ігор Степаник співорганізатор Lviv Fashion Week. Чоловік, котрий не лише з легкістю витримає твій шопінг, а й допоможе з вибором. Окрім того Ігор захоплюється зоопсихологією, що свідчить про його добре серце. Він безперервно розвиває свій світогляд, тому що подорожі - його хобі. Чоловік справедливий до себе і до інших, готовий завжди підтримати та допомогти. Він з тих, хто бачить ціль і впевнено до неї йде. Ігор закриває очі і бачить прекрасні пейзажі, краєвиди, а коли відкриває -  хоче побачити поруч тебе неповторну.

Ігор Степаник - художник, який, безумовно, мріє створити свій шедевр, і, можливо, творіння всього його життя - це майбутня супутниця. Ти можеш стати його яскравими фарбами, і разом ви створите неповторну картину життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сьогодні записалась....
Відповісти
Найліпший - Поліщук. Хтось тут писав, що він може дві години не кінчати. Статевий гігант.
Відповісти
Полішука так вже зафотожопили що як школяр виглядає)) хоча... якщо послухати що він часом застігає і як примітивно відбріхується, то він таки справді дев'ятикласник. Фотку на вінєтку!)
Відповісти
Всі нормальні "кавалєри" вже з сім'ями, а не змінюють дівчат як рукавиці)))
Сьогодні обідає з однією а завтра вечеряє з іншою.
Так і будуть на обкладинках до пенсії)))
Відповісти
...ох да) кавалєра Віталічка це точно про тебе))) мудак да й все... Реклама для "перспіктівного" адвоката...
Відповісти
Так цеж усі підараси ті імпотенти я їх усіх пере...
Відповісти
Якщо чоловік не одружився до такого віку, як Поліщук, то виникають нездорові асоціації і підозри. Або нарцис і не може скласти собі ціни, а за тією "ціною" стоїть фіга, або женилка несправна, або психологічні розлади власного лібідо. Треба читати Фройда або Еріха Фрома "Анатомія людської деструктивності" - там він себе впізнає. А якщо виглядає принцесу, то самому треба якось підлаштовуватись під принца, а не під брехуна, рейдера, слинявого пацана, сліпого виконавця чужої волі. Жінки таких не люблять.
Відповісти
З цього списку всі собі ціни скласти не можуть.
Корони повдягали і ходять як "павліни"))
Відповісти
Усі виглядають як геї пасивні. Фу
Відповісти
Поліщук як кролик))))))
Відповісти
Це що базар де матері виставили неспроможних знайти собі жінку дебілів переростків
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні