У Шацькому національному парку змінили директора

0
-3
У Шацькому національному парку змінили директора
У Шацькому національному парку призначили нового директора.

20 червня голова Шацької районної ради Василь Голядинець представив трудовому колективу Шацького національного природного парку нового керівника. Тимчасово виконуючим обов’язки директора призначили Цвида Віталія Івановича, - пише Район.Шацьк.

«Роботу лісової галузі Віталій Цвид знає не з чуток, оскільки має відповідну професійну освіту, працював у Шацькому лісовому коледжі. Хочу побажати йому успіхів у роботі та будемо сподіватися, що структура, яку він очолив, стане генератором розвитку Шацького району,» - зазначив голова райдержадміністрації.

У планах нового керівника - вирішувати завдання із благоустрою пляжів, покращити благоустрій інфраструктури національного парку, розвиток туризму. Окреме завдання у Віталія Цвида - сприяти розвитку науки в парку.

«Плануємо створити прес-службу національного парку, яка буде займатися висвітленням розробок наукового відділу, щоденну роботу природоохоронної структури. Серед першочергових завдань - забезпечення функціонування екологічного поста в ур.Венське і приведення його до європейських стандартів, обладнавши його терміналами», - розповів Віталій Цвида.

Новий керівник також планує залучати інвестиції для розвитку території національного парку та району. Це планує робити як за кошти державного, так і місцевих бюджетів, бізнесові структури та європейські гранди (написання екологічний проектів).

«Завдання непрості, на вирішення їх потрібно чимало коштів, тож сподіваюся на підтримку Державного агентства лісових ресурсів, розуміння районної влади, та, основне, колективу, спиратися на досвід тих людей та науковців, котрі десятки років працюють в структурі», - зазначив Віталій Цвид.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні