Волинському герою віддали останню честь

0
2
Волинському герою віддали останню честь
У селі Звиняче, Горохівскього району, встановили памятник загиблому бійцю АТО, сержанту Збройних Сил України Андрію Ліщину.

20 червня 2017 року виповнюється рік із дня смерті молодшого сержанта Збройних Сил України Андрія Ліщини. Загинув Андрій після вибуху вантажівки на міні, поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області, помер у лікарні від сильних опіків, не сумісних із життям, - йдеться на сайті Горохівське Благочиння.

Всі присутні, а це майже усе село, які прийшли в цей день віддати шану Герою, молилися за упокій душі воїна Андрія.

Після Богослужіння, на могилі Андрія Ліщини, що на сільському цвинтарі, священики освятили пам'ятник та відслужили літію за спокій його душі.

Духовний наставник звернувся до усіх із проповіддю, у якій висловив надію, що в Україні нарешті настане мир і спокій.

"Ми молимося за спокій душі воїна Андрія, який захищав не тільки своє рідне село Звиняче, а й всю Україну!", - настоятель Свято-Миколаївського храму села Звиняче священик Сергій Бачинський.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні