На ковельському заводі смерті почали спалювати рештки тварин

2
-2
На ковельському заводі смерті почали спалювати рештки тварин
З допомогою нового котла на Ковельському ветсанзаводі за кілька днів спалили понад 30 тонн кісток та більше 16-ти тонн кишок з пір’ям.

Про це в інтерв’ю газеті “Вісник” розповів директор філії держпідприємства Андрій Марченко.

Щоб утилізувати рештки тварин, які накопичилися на території заводу і спричиняли неймовірну шкоду довкіллю, коштом нардепа Степана Івахіва придбали новий котел. Обладнання вартістю майже 700 тисяч гривень уже встановили на підприємстві. З 25 травня котел для спалювання відходів працює.

“За допомогою цього котла нам вдалося не лише почати спалювати кістки, що накопичилися на підприємстві, а й запустити свій старий стаціонарний паровий котел для переробки боєнських відходів – кишок, пуху та пера”, - каже Андрій Марченко.

За кілька днів працівникам вдалось утилізувати 31 тонну кісток та 16 тонн кишок, пуху та пера. За літо на ветсанзаводі сподіваються переробити всі відходи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "За парканом заводу смерті, або У Ковелі досі ховають туші свиней. РЕПОРТАЖ"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І хто купив крематорії? Зрозуміло, що не ті популісти, які перекривали дороги, а Гунчик і Івахів . Ось так воно. Одні працюють головою і руками, а безголові популісти язиками.
Відповісти
тортури і геноцид)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні