--> У Луцьку через сморід пікетують адміністративний суд | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку через сморід пікетують адміністративний суд

7
-2
У Луцьку через сморід пікетують адміністративний суд
Лучани пікетують окружний адміністративний суд, де розглядається скарга екологів на діяльність біоетанольного заводу.

Близько 100 людей прийшли 19 червня до будівлі суду, - пише ВолиньPost.

За словами організатора пікету Дмитра Климука, сморід нібито виник через поєднання каналізаційних стоків та відходів виробництва біоетанольного заводу на мікрорайоні Вересневе.

Суд розглядає скаргу екологів на діяльність заводу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Сморід у Луцьку був би і без заводу, - екоінспекція


Дмитро Климчук розповів, що люди прийшли, аби показати судді, що ця проблема турбує всіх мешканців міста і вони не збираються залишатися осторонь.

Нагадаємо, раніше Луцька міська рада визнала, що не знає причини виникнення смороду.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: До луцької мерії надійшло півтисячі скарг на сморід
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дмитро Климук - найнятий Яковлевим за гроші Івахіва псевдоактивіст.
Відповісти
Альо - проплачена тітушня і КО.! Ви спочатку у спеціалістів спитайте, що і до чого, а потім влаштовуйте ті піар-акції! Правильно написано: "сморід нібито виник " - ключове - ніби, а це від того, що баба-бабі-сказала! Спеціалисти які компетентні в цьому будуть це розглядати і вирішувати, а з плакатами їдьте на поля фільтрації і там полюйте на тих хто без дозволу лайно скидає - слабо?! :)
Відповісти
Ну що за люди? самі сруть, домовляються з нелегальними асенізаторами, які не мають ніяких дозволів - про вивіз відходів. А потім - бац, мені - смердить, ну так не сріть йомайо... тут на 40-му теж ваше гівно з вересневого смердить, що нам робити - дорогу на вересневе перекривати*
Відповісти
Судячі по недоумкуватому коментарю, срати почали на вересневому виключо в 2017 році . Дивно, саме в 2017 році почав працювати біоетанольний завод. Пропоную. перемістити біоетанольний завод біля житла 123, срати почнуть там.
Відповісти
зливай свої відходи життєдіяльності - собі на подвір'я (або на балкон) і будеш знати що саме смердить - відходи виробництва, чи твої відходи.
P.S. На рахунок того що ти була на пікеті - всім відомо що ви тітушня проплачена
Відповісти
В статті дуже обмежено описали ситуацію. Перше. Біоетанольний завод це хімічне підприємство, почало роботу без очисних споруд (стоки містять залишки сірчаної кислоти та інші небезпечні складники) Друге: відсутній дозвіл на викиди в атмосферне повітря - відповідно не визначена та порушена санітарно-захисна зона, а це шкода для населення, третє: використовується при виробництві сірчана кислота - МВД з її начальником ніби нічого не знають, четверте: отримані ліцензія на виробництво спирту та сертифікат готовності будівництва в експлуатацію з порушеннями ( проект без ОВНС) - владні структури взагалі нічого не помічають, тільки дурять голови, що сморід це чи то завод, чи не завод. А те що викиди небезпечні (етанол, сірчана кислота) населення косить від запальних процесів дихальних шляхів - нікого не турбує крім самого населення. Вот люди і вийшли
.
Відповісти
80 років такий же спиртзавод працює на Ковельській.Через забор від нього живуть люди. Запах барди теж відомий.І нікому той завод не мішав, нічого від нього не смерділо. Давайте скажемо відверто, що хтось схотів рекетнути власників цукрового і колотить людей. Якщо все так справедливо, то чого не можуть зупинити на тиждень каналізацію з Вересневого. От тоді і побачимо що смердить. Але ж ні нагнітають і нагнітають. От відітє лі змішалися з гамном стоки заводу і смердять. Так тих стоків вже місяць немає. Нє апять жа кричать то дрожі бродять, так нормально дрожжі бродилиб цілий день, а вони як по заказу тільки ввечері і зранку. Тьотки, включіть мозги і подумайте самі у вас шо тісто бродить місяць з перервою на обід і вечерю?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні