На Волині нагородили Героя України

0
1
На Волині нагородили Героя України
Уродженцю села Щитинь присвоїли звання Почесного громадянина Любешівського району.

Звання Почесного громадянина Любешівського району Герою України, першому заступнику командувача високомобільних десантних військ Збройних сил України, уродженцю села Щитинь Андрієві Ковальчуку присвоєно ще декілька місяців тому, - пише Нове життя.

Проте нагода вручити цю відзнаку випала лише у суботу, коли Андрій Трохимович приїхав на малу батьківщину.

Нагородження провів голова районної ради Петро Нагорний. Він вручив посвідчення, нагрудний знак і стрічку. Крім того, подякував Андрію Трохимовичу за захист цілісності України, а його батькам – за виховання такого хорошого сина.

Сам же Герой висловив вдячність за нагороду, котра, за його словами, є не лише відзнакою, а й своєрідним обов’язком. Адже ще більше стимулює виправдовувати довіру земляків та з честю нести свій військовий обов’язок, робити все можливе, аби нарешті в Україні запанував мир.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні