--> У Луцьку вимагають заборонити проведення гей-парадів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку вимагають заборонити проведення гей-парадів

11
0
У Луцьку вимагають заборонити проведення гей-парадів
Лучани вимагають заборонити проведення акцій, спрямованих на захист інтересів секс-меншин.

Відповідну петицію зареєстрував волинянин Анатолій Форманюк.

У зв'язку з надто ліберальним ставленням вищих чинів влади до пропаганди, а саме так можна розцінювати проведення таких "парадів", вношу пропозицію про заборону проведення подібних акцій у нашому місті, - йдеться у тексті петиції.

Чоловік вважає, що проведення подібних акцій суперечать віковим традиціям, принципам та несуть потенційну загрозу інституту сім'ї.

Оскільки прав секс-меншин в Україні ніхто не ущемляє(жодного нормативного документу котрий би обмежував би даних осіб за цими ознаками немає), тому проведення таких заходів, можна розцінювати лише, як пропаганду, що в свою чергу, ображає людей з консервативними поглядами, - вважає Анатолій Форманюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автор петиції в нічні клуби не ходить, де нормою є сцени лезбійського характеру, і всіх влаштовує. Чи тюремні блатняки слухають, в тюрмах нормою є гомосексуальні відносини.
Відповісти
модератор, теж з "тих"? Ні, то чому видаляєш коментарі?
Відповісти
Автор петиції, а коли у Луцьку ти бачив гей-псрад? Чи, можливо, хтось подавав заявку на його проведення?
Відповісти
Ну, побачимо, скільки підписантів набереться... Яка кому справа, хто як себе реалізує у сексуальному житті! Ні, треба дістати, заборонити, четвертувати і закатувати... Тяжкоє мракобєсіє російських скрепов......
Відповісти
Те що показало ТСН по новинах це бред.Жирні нафарбовані мужикі трусять задами.Мені здається що вони більш хворі на голову чим гамасекі
Відповісти
А давайте ми петицію напишемо про заборону хворим на ДЦП та шизофренію проходити парадом міста! Вони ж теж не такі як більшість людей на Волині!
Нетерпимість - ознака тоталітаризму! Люди - схаменіться!
Відповісти
До чого тут хворі на ДЦП?Серафим ви баран.Давайте ще проведемо парад тих хто любить з конями кохатись, а може ще тих хто любить член запихати в шпаківні?В нас жеж має бути терпимість
Відповісти
Мені особисто пофіг хто кого і як штурхає. І глибоко пофіг чи будуть вони ходити по вулиці парадом. Якщо не піаритись на цій темі то абсолютна більшість жителів прийшла б на це подивитись на "паржать". В нашому селі "відкритих" геїв які б вийшли на парад я слабо уявляю.
Відповісти
зайди на сесію міськради - побачиш скільки ))
Відповісти
Який "інститут сімі"? Його вже давно немає, і зруйнували не геі а гетеросексуали....якщо до автора пристають геі хай прикриває свою жо*у, галас з усього цього робите саме Ви а не вони.
Відповісти
для ААА - галас роблять якраз підараси які хочуть ходити парадами як переможці.. Кого ті підари перемогли?? - сімю, жінку, нормальні гетеросексуальні відносини?? Сиділи би гомики по підвалах і ніхто б за них і не згадав...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні